Tα 7 κομμάτια-κλειδιά που θα ανανεώσουν το στιλ σου για να είσαι in fashion τη νέα σεζόν!

Αλλαγή σεζόν. Νέες τάσεις, νέες εικόνες. Κι επειδή δεν γίνεται να ψωνίσεις τα πάντα, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να φερθείς έξυπνα. Να ψωνίσεις δηλαδή μερικά κομμάτια-κλειδιά που θα ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα σο

Σε κάθε νέα σεζόν οι όροι της μόδας επαναπροσδιορίζονται αφού τα λεγόμενα trends έρχονται να “ταράξουν” την ηρεμία και τα νερά των κλασικών κομματιών σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που έχεις στην ντουλάπα σου και να δώσουν πινελιές φρεσκάδας και ανανέωσης.

Αυτή τη σεζόν λοιπόν που σιγά-σιγά κοντοζυγώνει πριν βγεις στα μαγαζιά πρέπει να επαναφέρεις στο προσκήνιο όλα σου τα κλασικά κομμάτα: παντελόνια, τζιν, φορέματα και φούστες, να δεις τι έχεις καλά φυλαγμένο στην ντουλάπα σου και απλά να προσθέσεις κομμάτια που θα σε κάνουν απόλυτα επίκαιρη και in fashion.

H Σοφία Σούζα σου συγκεντρώνει τα 7 κομμάτια που πρέπει κάθε μία από εμάς, που σέβεται την μόδα, να έχει στην γκαρνταρόμπα της τη νέα σεζόν και σου προτείνει τρόπους να τα φορέσεις…

Αυτά είναι τα μποτίνια που θα αγοράσεις για να είσαι super trendy και να βρεις το παπούτσι που θα σε σώσει για όλα τα καθημερινά σου look. Θα τα βρεις παντού, σε όλες τις αλυσίδες με οικονομικά ρούχα και σε πολλές αποχρώσεις. Καλύτερα διάλεξε ένα καφέ ή ένα γκρι. Συνδυάζονται τέλεια με τα περισσότερα ρούχα.

Styling Tip: Θα το βάλεις με τζιν παντελόνια και όλα τα τοπ ή πουκάμισα, με σορτσάκια, με μίνι φορέματα και φούστες. Ταιριάζει τέλεια με army πανωφόρια άλλα και parka.

Nαι, είναι παντού! Tα άνθη είναι μεγάλη τάση για φέτος όπως και τις τελευταίες σεζόν άλλωστε.

Styling Tip: Σου προτείνουμε να αγοράσεις ένα floral παντελόνι και να το βάλεις με μονόχρωμο τοπ για σίγουρη επιτυχία ή ακόμη καλύτερα αν θέλεις και τολμάς και μπορείς να το υποστηρίξεις με ένα άλλο print top floral που είναι πολύ hot.

Tα fluo έρχονται κατευθείαν από τα 80 ‘s και φέτος έχουν τον πρώτο λόγο στις εμφανίσεις σου. Ξεκίνα με ένα τοπ που θα το βάλεις με τα τζιν σου και τα ψηλοτάκουνα πέδιλα σου. Προσοχή στο χρώμα που θα επιλέξεις να σε κολακεύει γιατί τα fluo είναι πολύ έντονα και αν δεν βρεις το σωστό χρώμα το αποτέλεσμα θα καταλήξει….άσχημο !

Styling Tip: Τα fluo κολακεύουν περισσότερο τις πιο νεανικές ηλικίες και δείχνουν καλύτερα σε sporty chic ή casual εμφανίσεις.

Το έχεις καταλάβει φαντάζομαι ότι τα παστέλ φέτος είναι η μεγαλύτερη τάση της σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2012. Θα βρεις τα πάντα σε παστέλ απόχρωση: ρούχα, αξεσουάρ, παπούτσια.

Εμείς θα σου προτείνουμε να αγοράσεις τώρα ένα παστέλ σακάκι γιατί θα το συνδυάσεις με τα τζιν σου και ένα απλό t-shirt που σίγουρα έχεις στην ντουλάπα σου και θα δείχνεις super. Ακόμη καλύτερα με ένα άλλο παστέλ κομμάτι -παντελόνι, φούστα ή και σορτσάκι- για πιο ρομαντική εμφάνιση.

Styling Tip: Μην τα φορέσεις με μαύρα ή με fluo!

Είναι αυτό το τοπ που στο κάτω μέρος ανοίγει! Το είδαμε από τον Yves Saint Laurent και τώρα πια το συναντάς παντού!

Styling Tip: Μπορείς να το φορέσεις με cigarette παντελόνια, με midi φούστες αλλά και με τζιν σορτσάκια όπως σου δείχνουμε παραπάνω. Διάλεξε ένα χρώμα ουδέτερο που θα ταιριάζει με όλα και θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη.

Τα print φέτος θέλουν κι …άλλα print για να δείξουν μοδάτα και στιλάτα! Για εσένα όμως και για να αρχίσεις να τα βάζεις στην ντουλάπα σου προτείνουμε μία φούστα σε sexy midi μήκος που θα αγοράσεις τώρα και θα την συνδυάσεις με μονόχρωμα τοπ ή τζάκετ σε ροκ ύφος και high heels.

Styling Tip: Για τις πιο τολμηρές ένα άλλο print top σε άλλα χρώματα θα είναι επίσης πολύ hot επιλογή !

Αν δεν έχεις ένα αγόρασε τώρα αμέσως -ήδη έχεις καθυστερήσει! Είναι το κομμάτι μπαλαντέρ για φέτος γιατί πάει με όλα τα trends! Με floral, με παστέλ, με print, με fluo!

Styling Tip: Εμείς στο προτείνουμε με ρομαντικό αλλά και sexy δαντελένιο σορτσάκι, τα suede booties (που ήδη σου προτείναμε παραπάνω), μία τσάντα με αλυσίδα και είσαι έτοιμη!

Read More

And More