Όλα όσα έγιναν στα Βραβεία Γυναίκες της Χρονιάς στην Κύπρο! Δες φωτογραφίες

Μια βραδιά με πολλές εκπλήξεις, μουσική και ξεχωριστές εμφανίσεις παρουσίασαν χθες το βράδυ στην Κύπρο η Κατερίνα Παπουτσάκη με τον Μιχάλη Μαρίνο. Ο λόγος για τα βραβεία Madame Figaro Γυναίκες της Xρονιάς, όπου τιμήθηκαν οι γυναίκες που σημάδεψαν με την πορεία και το έργο τους τη χρονιά που πέρασε. Η βραδιά ξεκίνησε με ένα μουσικοχορευτικό show από τους 2 παρουσιαστές που ενθουσίασαν το κοινό με τις φωνητικές και χορευτικές τους ικανότητες, ενώ ακολούθησε η Τάμτα, η Ήβη Αδάμου και οι Melisses.

Για 7η συνεχόμενη χρονιά η Madame Figaro διοργάνωσε το θεσμό που αναδεικνύει και επιβραβεύει τις Κύπριες γυναίκες. Οι κατηγορίες ήταν 9 και δόθηκαν και 2 τιμητικά βραβεία, το βραβείο Πρωτείον Ζωής εις μνήμην Άντη Χατζηκωστή του εμπνευστή αυτού του θεσμού και αυτό της Συνολικής Προσφοράς. Συνολικά φέτος υπήρχαν 11 βραβεύσεις.

Όπως διαβάζουμε στο Sigma live, το “παρών” στην εκδήλωση έδωσαν πολλοί αγαπημένοι καλλιτέχνες, ηθοποιοί και παρουσιαστές όπου πολλοί από αυτούς ήρθαν από την Ελλάδα αποκλειστικά για να βρίσκονται στη μεγαλύτερη γιορτή της γυναίκας στην Κύπρο, όπως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Θέμης Γιωργαντάς, ο Κώστας Καραφώτης, η Μιμή Ντενίση η οποία λόγω του προβλήματός υγείας που είχε ανέβηκε με το “π” στη σκηνή για να παρουσιάσει ένα βραβείο, η βραβευμένη με όσκαρ ηθοποιός Ολυμπία Δουκάκη, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Αργύρης Αγγέλου, ο Αντώνης Βλοντάκης, η Μαρία Καβογιάννη και η Νικολέτα Καρρά.

Και φέτος η βραδιά, είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού όλα τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων δόθηκε στην κα. Στέλλα Κυριακίδου η οποία βραβεύτηκε στην κατηγορία κοινωνική προσφορά και θα τα διαθέσει στο κοινωνικό σκοπό που θα επιλέξει η ίδια. Η βραδιά έκλεισε πανηγυρικά όπου όλοι οι καλλιτέχνες και παρουσιαστές της βραδιάς βγήκαν στη σκηνή και τραγούδησαν όλοι μαζί το “Κλείσε τα μάτια”. Οι κυρίες που βραβεύθηκαν:

Ηθοποιός της χρονιάς – Μαρία Ιωάννου
Επιστήμονας / ακαδημαϊκός της χρονιάς – Λίνα Κασσιανίδου
Δημιουργός της χρονιάς – Ρήνα Κατσέλλη
Αθλήτρια της χρονιάς – Χρυσταλλένη Τρικωμίτη
fashion designer – Μάρσια Θρασύβουλου
media person της χρονιάς – Γωγώ Αλεξανδρινού
Κοινωνική Προσφορά – Στέλλα Κυριακίδου
Ερμηνεύτρια της χρονιάς- Αλεξία Βασιλείου
Επιχειρηματίας / Στέλεχος της χρονιάς – Δέσπω Λευκαρίτη
Τιμητικό βραβείο συνολικής προσφοράς – Helen Σωτηρίου
Τιμητικό βραβείο πρωτείον ζωής εις μνήμη Άντη Χατζηκωστή – Τούλα Καρατζία

Read More

And More