Σ. Καλυβάτσης: Μέχρι τον γάμο έχουμε μπροστά μας άλλα 3 Μνημόνια!

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης, που αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Ζείτε παίδες Ελλήνων”, σε συνέντευξη που δίνει στην εφημερίδα “Espresso” μιλά για τον γάμο και την Αντιγόνη Ψυχράμη, τους “Ράδιο Αρβύλα”, την κόντρα Αθήνας – Θεσσαλονίκης και άλλα πολλά.

Για την κόντρα Αθήνας – Θεσσαλονίκης

Την κόντρα τη δημιουργήσαμε με τον εαυτό μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα. Πρέπει να ξεπεράσουμε τις συνήθειες του λαδώματος, του ξεπλύματος και της “αναξιοκρατικής γλοιωδίας”. Είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε, αλλιώς θα πρέπει να μάθουμε γερμανικά. Και ταχύρρυθμα μάλιστα…

Για τον Αντώνη Παραρά

Για μεγάλο χρονικό διάστημα της ζωής μου ο Αντώνης Παραράς πέρα από κολλητός ήταν και ο σύνδεσμός μου με τον έξω κόσμο, με τους υπόλοιπους ανθρώπους. Δεν μπορώ να τα σβήσω όλα αυτά από το μυαλό μου. Πράγματα που συζητούσαμε και μου είχε πει τα σκέφτομαι. Και στις δυσκολίες. Όσα ζήσαμε με τον Αντώνη είναι πάντα μαζί μου και τα κουβαλάω σε όλα τα ταξίδια μου.

Για τους Ράδιο Αρβύλα

Μια χαρά κάνουν τη σάτιρά τους και να συνεχίζουν να την κάνουν, όπως και οι υπόλοιπες τέτοιου είδους εκπομπές, μπας και ξυπνήσει ο κόσμος.

Για τον Αντώνη Κανάκη

Με τον Αντώνη Κανάκη μας ένωσε ότι μας ένωσε και μας χώρισε ότι μας χώρισε. Έχει τελειώσει αυτή η ιστορία.

Για τον γάμο

Τα είπαμε αυτά (γέλια). Η Αντιγόνη είναι ένα μικρό κορίτσι κι εγώ ένα μικρό αγόρι ατίθασο και ανώριμο. Μέχρι εγώ να ωριμάσω και η Αντιγόνη να κάνει όλα αυτά που έχει να κάνει, έχουμε μπροστά μας άλλα τρία μνημόνια.

Αν γινόταν πατέρας, τι θα έλεγε στα παιδιά του για την τωρινή οικονομική κρίση;

Θα αναφέρω κάτι που λέγαμε στους γονείς των παιδιών στην κατασκήνωση (όπου δούλευε…) Αν θες να μην καπνίζει το παιδί σου, μην καπνίζεις μπροστά του. Αν θεωρείς επικίνδυνο να οδηγεί μηχανάκι, μην οδηγείς το αυτοκίνητο με 200 χλμ την ώρα, επειδή βιάζεσαι να φας το κατσικάκι στο διπλανό χωριό. Δεν μπορείς να τους λες “μη βουτάτε στη θάλασσα με γεμάτο στομάχι” και εσύ ακριβώς δίπλα να πίνεις τσίπουρα και να τρως μεζέδες. Αν έκανα παιδιά, θα τους έλεγα προφανώς για τη σημερινή οικονομική κρίση, ότι δεν είναι τα λεφτά προτεραιότητα.

Read More

And More