O George Clooney και η Jennifer Aniston είναι ακόμη φίλοι! Τι λέει άραγε η Angelina γι’ αυτό;

Φίλος φαίνεται πως παραμένει ο brad Pitt με την πρώην σύζυγο του κολλητού του, την Jennifer Aniston. Μάλιστα, οι δυο τους μαζί με τον σύντροφο της Aniston, Justin Theroux και την σύντροφο του Clooney, Stacy Keibler επιβιβάστηκαν όλοι μαζί σε ιδιωτικό jet με άγνωστο προορισμό.

/

Φαίνεται, λοιπόν, πως οι δυο τους έχουν μια πολύ καλή φιλία που διαρκεί στον χρόνο παρά το γεγονός ότι η Jennifer είναι πρώην σύζυγος του Brad Pitt.

Ο τελευταίος μάλιστα, λίγες μέρες πριν είχε βγει με τον George Clooney για φαγητό σε ένα ιταλικό εστιατόριο στο Berkshire του Λονδίνου

/

/

To ιταλικό που επισκέφτηκαν ο Brad Pit με τον George Clooney

Δεν ξέρουμε τι μπορεί να σκέφτεται η Angelina Jolie για το γεγονός ότι ο Brad Pitt κάνει πάερα με τον George Clooney ο οποίος κάνει παρέα με την πρώην σύζυγο του Pitt (!!!) ωστόσο είμαστε σίγουροι για την γνώμη της Stacy! Όλοι θυμόμαστε πέρυσι το σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει όταν το ζεύγος Pitt μοιράστηκε το ιδιωτικό του jet με τον George Clooney και την σύντροφό του, καθώς η Angelina δεν της είχε δώσει την παραμικρή σημασία καθ’ όλη την διάρκεια της πτήσης. Άρα, η Stacy ψηφίζει Jennifer!

Read More

And More