Η πιο όμορφη έφηβη της Αμερικής αποκαλύπτει: “Θα μου άρεσε να είμαι με έναν Έλληνα!”

Για τα πρώτα της βήματα στο χώρο της ομορφιάς μίλησε η Miss Teen America 2012. Η 17χρονη καλλονή που μάγεψε την Αμερική είναι Ελληνίδα και φωτογραφίζετε πιο σέξυ από ποτέ για το περιοδικό “ΟΚ”!
Η Ελεάνα Φραντζέδη, λίγο πριν επιστρέψει στην άλλη πλευρά του Αντλαντικού μίλησε για τον τίτλο που κατέκτησε, τα επόμενα σχέδιά της, την Ελλάδα και τους Έλληνες άντρες.
“Δεν ήμουν από τα κορίτσια που μεγάλωσαν μέσα στα Καλλιστεία, ούτε είχα πάρει μέρος σε κάποιο διαγωνισμό ομορφιάς… Μέχρι και τις παραμονές του διαγωνισμού δεν ήξερα καλά καλά πώς περπατούν τα μοντέλα στην πασαρέλα”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

/

Για τους Έλληνες και τα σχέδια της για το μέλλον μίλησε η 17χρονη Ελεάννα ανέφερε: “Μου αρέσουν πολύ οι Έλληνες. Έχουν πολύ όμορφα μαλλιά και σκουρόχρωμα μάτια, κάτι που δε συναντάς πολύ εύκολα στη Φλόριντα. Θα μου άρεσε να είμαι πολύ με έναν Έλληνα, αλλά στα δεκαεπτά μου χρόνια δεν μπορώ να κάνω σχέδια γάμου”.
Ποια η σχέση της, όμως, με την Ελλάδα;
“Έρχομαι κάθε χρόνο στην Ελλάδα για διακοπές, και πηγαίνουμε στο χωριό του πατέρα μου, που είναι κοντά στο Πόρτο Χέλι. Είμαι περήφανη που είμαι Ελληνίδα. Λατρεύω την ελληνική μουσική και στο iPod μου υπάρχουν τραγούδια του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Καλομοίρας. Με τους γονείς μου, μιλάμε πάντα ελληνικά, και παρόλο που δεν έχω πάει σε ελληνικό σχολείο, μπορώ να συνεννοούμαι. Μου αρέσουν πολύ οι ελληνικοί παραδοσιακοί χοροί. Λατρεύω την ελληνική κουζίνα, και οι σπεσιαλιτέ μου είναι το παστίτσιο και ο μουσακάς”.

/

Διάβασε περισσότερα στο “ΟΚ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More