“Τι να ψωνίσω στις εκπτώσεις;” Η fashion editor σου δίνει τα 10 best buys!

Οι εκπτώσεις έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας και όσο κι αν δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε όλο και κάποιες κλεφτές ματιές και αγορές έχουμε κάνει. Είναι αυτή η περιόδος που λόγω αρκετής ζέστης δεν σου πάει καρδιά να κάνεις χειμερινές αγορές παρόλα αυτά είναι οι πιο διαχρονικές. Αυτό που σίγουρα όμως θα έχεις δει είναι πως δεν βρίσκεις μόνο κλασικά κομμάτια αλλά κι αρκετά μοδάτα σε έντονα χρώματα και σχέδια… ακόμη και μαγιό και καλοκαιρινά ρούχα που αν δεν έχεις φύγει διακοπές σου λύνουν τα χέρια.

Η fashion editor Σοφία Σούζα βγήκε στα μαγαζιά και βρήκε 10 αγορές που αξίζει να κάνεις μέσα στις εκπτώσεις. Σημείωσε πως η τιμή που δίνεται από κάτω από το προιόν είναι η αρχική αφού κάθε εβδομάδα η έκπτωση μεγαλώνει και μπορείς να τα βρεις από -20 μέχρι -70%.

/

Mango 29.99 ευρώ
Ένα πουκάμισο είναι απαραίτητο σε κάθε γυναικεία ντουλάπα. Απόκτησε αυτό με τη κομψή ασπρόμαυρη διχρωμία που είναι μία από τις επικρατέστερες τάσεις.

/
NAK, Clarks 63 ευρώ
Μία από τις πιο σωστές και κομψές αποχρώσεις είναι η nude ή το απαλό ροζ. Μπορείς να πάρεις τη συγκεκριμένη με τις χρυσές λεπτομέρειες που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη μέχρι αργά το βράδυ.

/
ΝΑΚ Steven Madden 95 ευρώ
Οι πλατφόρμες σε γήινη απόχρωση είναι ένα κλασικό κι απόλυτα πρακτικό κομμάτι που κάθε γυναικεία γκανρταρόμπα πρέπει να έχει.

/
Just Cavalli 145 ευρώ
Μία pencil φούστα μπορεί να αποκτήσει παιχνιδιάρικο χαρακτήρα αν την επιλέξεις σε ζωηρό – φωτεινό χρώμα.

/
Splendid, Net-a-Porter 152 ευρώ
Τα μονόχρωμα φορέματα είναι θηλυκά και μπορούν να φορεθούν από πολύ νωρίς το πρωί με ένα ζευγάρι σανδάλια μέχρι αργά το βράδυ με πλατφόρμες.

/
GAP 89,95 ευρώ
Αγαπημένα τα military jackets! Με το που το πάρεις θα θέλεις να το φοράς με όλα σου τα ρούχα. Είναι μία καλή ευκαιρία να το αποκτήσεις στη χαμηλότερη τιμή.

/
Marc by Marc Jacobs 335 ευρώ
Ποιός είπε πως τα βραδινά τσαντάκια δεν μπορούν να είναι σε ζωηρά χρώματα; Πάρε ένα στο χρώμα της εποχής και θα δεις πόσο εύκολα θα το συνδυάσεις με τα ρούχα σου.

/
Theory 120 ευρώ
Είναι σωστό και πρακτικό να επιλέγουμε κλασικά τοπ που ξέρουμε εξαρχής πως θα μπορέσουμε να τα φορέσουμε με όλα μας τα ρούχα.

/
Pull&Bear 13 ευρώ
Αν σου αρέσουν οι μπλούζες σε πιο θηλυκή γραμμή τότε αέρινα υφάσματα είναι η σωστή επιλογή για εσένα.


Calzedonia 45 ευρώ
Αν δεν έχεις πάρει μαγιό είναι το σωστό timing να επιλέξεις σχέδια και χρώματα κλασικά ώστε να τα κρατήσεις για πολύ καιρό.

Read More

And More