25 Fashion Tips που θα σε κάνουν να δείχνεις πιο αδύνατη!

Κι αν ακόμα δεν κατάφερες να ξεφορτωθείς εκείνα τα τρία-τέσσερα κιλάκια που σε ενοχλούν μην ανησυχείς. Αν χειριστείς σωστά τα ρούχα σου θα δείξεις σαφώς πιο αδύνατη.

H μόδα είναι ένα κομμάτι που αφορά στην κάθε γυναίκα ανεξάρτητα από την ηλικία της, το background της ακόμη και το σωματότυπό της. Την ώρα που κοιτάς και ενημερώνεσαι δεν παίζει κανένα ρόλο αν είσαι ψηλή, μικρόσωμη, με περιττά κιλάκια, μακριά άκρα κτλ. Αυτό που μετράει είναι να γνωρίζεις το ποια είσαι, ποιά είναι τα δυνατά σου σημεία και πως μπορείς να ντυθείς ώστε να τα αναδείξεις και να καμουφλάρεις μικροατέλειες.

Σίγουρα η ζωή σου είναι πολύ πιο εύκολη όταν τα περιττά κιλά δεν είναι εκεί να σε ενοχλούν, αφού δεν έχεις να σκεφτείς πολλά πολλά. Παρόλα αυτά πρέπει να σε διαβεβαιώσω πως ακόμη κι αυτές που είναι πολύ αδύνατες πολλές φορές έχουν τα ψωμάκια τους και τα καλύπτουν με μαεστρία. Δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο λοιπόν και το TLIFE που θέλει να μοιραστεί μαζί σου όλα όσα ξέρει σου αποκαλύπτει τα 25 μυστικά που θα σε βοηθήσουν να καλύψεις όλες τις ατέλειες.

1.
Φόρεσε σκούρα χρώματα κι από πάνω ανοιχτόχρωμες φωτεινές ζακέτες, jacket ή αξεσουάρ. Το μάτι θα μείνει στο φωτεινό χρώμα και τα περιττά κιλάκια θα περάσουν απαρατήρητα.

2.
Φόρεσε σωστά εσώρουχα ώστε να κολακεύουν τις καμπύλες του σώματός σου χωρίς να πετούν παχάκια ή ακόμη και να δημιουργούνται εκεί που δεν υπάρχουν.

3.
Κράτησε τσάντα μεσαίου μεγέθους μέσα στην ημέρα σου ώστε να έρχεται σε ισορροπία με το σώμα σου. Κι αν είσαι μικροκαμωμένη σαφέστατα απέφυγε τις μεγάλες τσάντες -σε καλύπτουν και χαλάνε τις αναλογίες.

4.
Επέλεξε τη μονοχρωμία σε όλο σου το σύνολο πχ. μαύρο παντελόνι με μαύρο τοπ και μαύρα παπούτσια.

5.
Φόρεσε πιο φαρδιές γραμμές στα σημεία που έχεις περιττά κιλάκια και πιο στενές σε αυτά που είναι τα δυνατά σου. Δηλαδή συνδύασε μια παντελόνα με ένα στενό τοπ αν το πρόβλημα βρίσκεται στην περιφέρεια.

6.
Φόρεσε σακάκι που τελειώνει είτε στα κόκαλα (και λίγο πιο πάνω) της λεκάνης σου είτε σακάκι που φτάνει μέχρι τη μέση από το μπούτι σου.


7.
Επέλεξε φούστες pencil ή μακριές που δεν εφαρμόζουν στους γλουτούς τονίζοντας την περιφέρειά σου

8.
Φόρεσε μακριές καμπαρντίνες και σακάκια. Τα κοντά έχουν την τάση να γεμίζουν το σώμα ενώ τα μακριά να επιμηκύνουν το σώμα. Δίνουν την αίσθηση πως είσαι πιο ψηλή.

9.
Όταν θα ντυθείς επέλεξε να συνδυάσεις το σύνολό σου με τακούνια ώστε να δώσεις ύψος στα πόδια σου αλλά και να αλλάξεις την στάση του σώματός σου. Γνωστό, αγαπημένο κι αλάνθαστο τρικ.

10.
Φόρεσε ζώνες ψηλά στη μέση που θα δώσουν σχήμα στο σώμα σου. Αν έχεις περιττά κιλάκια σε αυτήν την περιοχή είναι καλό να τις αποφεύγεις. Θα τονίσουν περισσότερο το πρόβλημα.


11.
Επέλεξε παντελόνια που φτάνουν μέχρι τα κόκαλα της λεκάνης σου, είναι σε ανοιχτή loose γραμμή και δεν εφαρμόζουν σε κανένα σημείο του κορμιού σου.

12.
Φόρεσε φορέματα που κάνουν στο λαιμό V. Τα κόκαλα στο θώρακά σου πάντα σε κάνουν να φαίνεσαι πιο αδύνατη.

13.
Όταν επιλέγεις prints -που πάντα προσθέτουν όγκο- να θυμάσαι πως όσο μικρότερο είναι το print τόσο πιο αδύνατη δείχνεις.

14.
Αν θέλεις ένα φωτεινό χρώμα που να σε κάνει να δείχνεις sexy τότε η επιλογή σου είναι το κόκκινο.

15.
Όταν φοράς παντελόνι με μπλούζα ή φούστα με μπλούζα τότε φρόντισε το σκούρο χρώμα να είναι στο σημείο του σώματος που έχεις τους extra πόντους.

16.
Όταν θέλεις να αγοράσεις ένα jacket απόφυγε αυτά που έχουν πολύ κλειστό λαιμό.

17.
Αν έχεις περιττά κιλά στο κάτω μέρος του σώματός σου φόρεσε παντελόνια σε ίσια γραμμή και συνδύασέ τα με μπλουζάκια που αποκαλύπτουν τα χέρια ή έχουν ανοιχτό ντεκολτέ ώστε να δείχνεις ποιο είναι το δυνατό σου σημείο. Αν ούτε με αυτό νιώθεις καλά τότε συνδύασε τα ρούχα σου με ένα μαντίλι, κολιέ ή εσάρπα σε έντονο χρώμα ώστε να αναδείξεις το πρόσωπό σου.

18.
Επέλεξε πέδιλα ή peep toes παπούτσια ώστε να μην κόβουν το πόδι σου και να το κάνουν να είναι χυτό και μακρύ. Τα ankle boots και τα μποτάκια να ξέρεις πως πάντα προσθέτουν πόντους.

19.
Επέλεξε ένα ζευγάρι παπούτσια στην ίδια απόχρωση με το δέρμα σου. Θα δεις πως και θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη και θα κάνουν τα πόδια σου να φαίνονται πιο ψηλά.

20.
Φόρεσε μακριά κολιέ ώστε να μην δίνουν όγκο στο λαιμό ή το ντεκολτέ σου.

21.
Φόρεσε μονόχρωμα σκούρα φορέματα σε χαλαρή γραμμή όπως μακριές πουκαμίσες.

22.
Πρόσθεσε στα φορέματά σου ένα διακριτικό ζωνάκι ώστε να δώσεις σχήμα στη σιλουέτα σου.

23.
Φόρεσε πιο χοντρά τακούνια ώστε να μπορείς να περπατάς άνετα και να νιώθεις πιο σταθερή.


24.
Πρόσεχε οι τσέπες στα τζιν και τα παντελόνια σου να καλύπτουν τους γλουτούς. Οι πολύ μικρές τσέπες έχουν την τάση να προσθέτουν πάρα πολλούς πόντους.

25.
Ανέδειξε τους αστραγάλους σου με παντελόνια που τελειώνουν λίγο πιο πάνω από αυτούς. Αμέσως θα φανερώσεις ένα κομμάτι του κορμιού σου που είναι αδύνατο.

Read More

And More