Π. Βασιλόπουλος – Μ. Τσουρή: Βάφτισαν το γιο τους! Το TLIFE ήταν εκεί

Τον πρωτότοκο γιο τους βάφτισαν το πρωί της Κυριακής στην εκκλησία των Αγίων Αναργύρων στου Ψυρρή ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος και η Μαρία Τσουρή. Το TLIFE βρέθηκε στη βάφτιση του μικρού τους πρίγκιπα και σου εξασφάλισε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την πιο ευτυχισμένη στιγμή του ζευγαριού.
Η γνωστή αθλήτρια και ο μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού έλαμπαν από χαρά και ευτυχία και ανυπομονούσαν για το baby bloom του γιου τους, που πήρε το όνομα του παππού του Κωνσταντίνου. Νονά του μικρού ήταν μια καλή φίλη της Μαρίας.

Η βάφτιση του μικρού Κωνσταντίνου έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο με λίγους φίλους και συγγενείς του ζευγαριού. Ανάμεσά στους καλεσμένους ήταν και η καλή φίλη του ζευγαριού Τζέσυ Παπουτσή.

Όπως είχα αποκαλύψει, μάλιστα και στο TLIFE η Μαρία Τσουρή, τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της ήθελαν μια σεμνή τελετή για τον γιο τους, γι’ αυτό και δεν υπήρχε έντονος στολισμός στην εκκλησία.

Τα προσκλητήρια ήταν χειροποίητα και τα είχε φτιάξει η μητέρα της, ενώ στη βάφτιση επικράτησαν τα πολλά χρώματα, όπως ακριβώς αρέσει και στα παιδιά. Το θέμα όλης της βάφτισης ήταν τα χρώματα του καρουζέλ και όλη αυτή η μαγεία που φέρνει.

Δες φωτογραφίες από τη βάφτιση του μικρού Κωνσταντίνου:

Read More

And More