Διαγωνισμός: Οι 3 τυχεροί νικητές!

Οι τρεις τυχεροί νικητές που θα κερδισούν από ένα πολύ κομψό κόσμημα είναι οι: Βασιλική Καπετάνιου, Ηλίας Λυμπέρης και Όλγα Κούρκουλα.

Μπράβο και στους τρεις!

Τα κοσμήματα είναι διακριτικά με λεπτομέρειες που επιβάλλει η φετινή μόδα και αξίζει να τα προσθέσεις στη συλλογή σου.

/

Ένα χειροποίητο κολιέ Le mais με ημιπολύτιμες ορυκτές πέτρες. Το κολιέ αυτό είναι μια μοναδική δημιουργία. Μια μοντέρνα σύνθεση φτιαγμένη από εξαιρετικής ποιότητας τιρκουάζ και χάντρες από όνυχα, δεμένα με suede κορδόνι. Τιμή 45 ευρώ.

/

Ένα βραχιόλι καρδιά Gregio , χειροποίητο με μωβ δέρμα από ασήμι 925 με συνθετικές ημιπολύτιμες πέτρες. Θα προσελκύσει όλα τα βλέμματα με το υπέροχο κρεμαστό σε σχήμα καρδιάς και θα εντυπωσιάσετε με λάμψη σε κάθε σας έξοδο. Τιμή 10 ευρώ

/

Ένα γούρι με μεταλλική bronze καρδιά Le mais. Τι χρειάζεστε για μια νέα επιτυχημένη χρονιά; Μα φυσικά το μοναδικό γούρι της συλλογής μας, με κόκκινο χοντρό κορδόνι και μεταλλική μπρούτζινη καρδιά μήκους 4 εκατοστών. Τυχερό και ιδανικό δώρο για όλους! Με φανταστικές μικρότερες καρδούλες μήκους 1.5 εκατοστών που φτιάχνουν κάθε διάθεση. Συνολικό μήκος 28 εκατοστά. Τιμή 10 ευρώ

Ο τρόπος; Πολύ απλός! Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα συμμετοχής και έπειτα από κλήρωση μπορεί να είσαι εσύ το τυχερό κορίτσι.

Read More

And More