Steampod: Ίσιωσε τα μαλλιά σου για πρώτη φορά με ατμό!

Έχω ολόισια μαλλιά οπότε ποτέ δεν χρειάστηκε να παλέψω με πιστολάκια και πρέσες… Και ξέρω ότι οι μισές από εσάς που μπορεί να διαβάζετε αυτές τις γραμμές να με μισείτε αλλά έχω εκείνη την τέλεια πληροφορία που θα σας κάνει να με αγαπήσετε ξανά (μεγάλες beauty κουβέντες!).

Μόλις έφτασε στην Ελλάδα το ολοκαίνουριο σύστημα ισιώματος μαλλιών με ατμό: το Steampod. Πρόκειται ουσιαστικά για μια διαφορετική πρέσα στην οποία βάζεις νερό κι εκείνη βγάζει ατμό. Σου θυμίζει κάτι από το ατμοσίδερό σου; Δεν πέφτεις έξω! Το Steampod είναι αποτέλεσμα συνεργασίας της εταιρίας Rowenta με την L’Oreal Professionel.

Στα πρακτικά: το Steampod μπορείς να το βρεις αποκλειστικά σε επιλεγμένα κομμωτήρια L’Oreal Professionel (δυστυχώς, δεν είναι ένα beauty gadget που μπορείς να το πάρεις στο σπίτι), η διαδικασία ισιώματος είναι πολύ γρηγορότερη σε σχέση με την πρέσα, δεν καταστρέφει τα μαλλιά (ξαναλέω: ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ!) και κοστίζει όσο ένα κλασικό ίσιωμα στο κομμωτήριο. Άρα, η τιμή του εξαρτάται από το κομμωτήριο.

Κι αν διατηρείς αμφιβολίες, σου έχω φωτογραφικό ντοκουμέντο από παρουσίαση που μας έγινε στα γραφεία της L’Oreal. Λοιπόν, πιστεύεις ότι αυτό το κορίτσι ήταν σγουρομάλλα;

Μετά το Steampod

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/DECEMBER/18_12/DSC_0790.jpg

Πριν το steampod

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/DECEMBER/18_12/DSC_0617.jpg

Read More

And More