Ήπειρος: Αυτός είναι ο φονιάς της Άρτας που σκότωσε και τεμάχισε το θύμα του

Στο “φως” της δημοσιότητας δόθηκε η φωτογραφία του φερόμενου ως δράστης της στυγερής δολοφονίας στην Άρτα που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία.
Ο δράστης πυροβόλησε το θύμα του μέσα στο σπίτι του στην περιοχή Κεραμάτες, και στη συνέχεια προκειμένου να εξαφανίσει τα ίχνη, τεμάχισε το πτώμα και πέταξε τα κομμάτια του στο βόθρο του σπιτιού του και στον ποταμό Άραχθο, ενώ έκαψε τα δικά του ρούχα και τα ρούχα του θύματος στην αυλή του σπιτιού.
Με σκυμμένο το κεφάλι και επιδεικνύοντας απίστευτη ψυχραιμία κατά την ομολογία του στους αστυνομικούς άρχισε να περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες το αποτρόπαιο έγκλημα που διέπραξε. Ο λόγος που σκότωσε με αυτόν τον φρικαλέο τρόπο τον 48χρονο, ήταν επειδή ο 36χρονος νόμιζε ότι το θύμα είχε κλέψει ηρωίνη και χρήματα κατά το διάστημα (Ιανουάριο) που τον φιλοξενούσε στο πατρικό του για είκοσι μέρες.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Espresso”, τη στιγμή της δολοφονίας ήταν μαζί του και η 25χρονη φίλη του η οποία είναι κόρη πολύ γνωστής οικογένειας της Άρτας. Η νεαρή συνελήφθη από την Αστυνομία ως εμπλεκόμενη στην υπόθεση.
Ο 36χρονος που προκάλεσε πανελλήνιο σοκ για το πρωτοφανές φρικιαστικό έγκλημα που διέπραξε είχε απασχολήσει τον τελευταίο χρόνο την αστυνομία εφτά φορές. Το τραγικό της υπόθεσης είναι πως ο δράστης είχε συλληφθεί τελευταία φορά για ναρκωτικά στις 14 Φεβρουαρίου. Σημειώνεται πως το θύμα, είχε εξαφανιστεί από τις 11 Φεβρουαρίου.

Read More

And More