O Justin Bieber και η μαϊμού που δεν πέρασε τα σύνορα της Γερμανίας

Ο pop star που προκαλεί ταραχή σε έφηβες και μη βρίσκεται αυτές τις ημέρες επί ευρωπαϊκού εδάφους. Πιο συγκεκριμένα στη Γερμανία όπου έχει προγραμματίσει σειρά εμφανίσεων σε διάφορες πόλεις. Oι γερμανικές αρχές όμως φαίνεται πως δεν εξαντλούν την αυστηρότητά τους στην Ελλάδα και την Κύπρο. Είναι το ίδιο… “άκαρδοι ακόμη κι όταν πρόκεται για τον μεγαλύτερο teen star του πλανήτη. Αυτή τη φορά την πλήρωσε η μαϊμού, που το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως είναι αχώριστος συνοδοιπόρος του Justin όπου κι αν βρίσκεται.

Οι γερμανικές αρχές ανακοίνωσαν στον Αμερικανό 19χρονο πως το κατοικίδιό του δεν είχε τα απαιτούμενα χαρτιά ώστε να μπορεί να περάσει τον έλεγχο και έτσι θα έπρεπε να κρατηθεί σε καραντίνα για όσο διάστημα εκείνος βρίσκεται στη χώρα.

/

Βλέπεις οι διεθνείς κανονισμοί για μεταφορά ζώων από μια χώρα σε μία άλλη, προβλέπουν πως για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει ο ιδιοκτήτης να φέρει τα απαραίτητα δικαιολογητικά που να αποδεικνύουν πως το κατοικίδιο έχει περάσει από τον απαραίτητο υγιεινομικό έλεγχο και δεν αποτελεί απειλή για τη δημόσια υγεία!

Ο Justin κατέφθασε στο αεροδρόμιο του Μονάχου την περασμένη Πέμπτη και όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα The Independent, δεν είχε τα απαραίτητα έγγραφα για την αγαπημένη του μαϊμού! Ετσί, ο νεαρός υποχρεώθηκε να την αποχαιρετίσει, αφού θα παραμείνει με τις αρχές.

Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε για τον απαρηγόρητο Justin Bieber είναι να του αφιερώσουμε το παρακάτω τραγούδι! Me And My Monkey!!!

Read More

And More