Δανάη: “Ήρθε προς το μέρος μου κι άρχισε να με φιλάει. Εγώ είχα μείνει λιγάκι…”

Γεια σας κορίτσια!

Με λένε Δανάη και είμαι 19 χρόνων. Εδώ κι ένα χρόνο πήγαινα σε ένα γυμναστήριο και μου άρεσε ένας από τους γυμναστές. Με αυτόν μιλούσαμε αρκετά αλλά σε πολύ χαλαρό και φιλικό επίπεδο.

Σταμάτησα μετά το γυμναστήριο κι όταν ξαναπήγα αυτός ήταν διαχυτικός απέναντί μου. Μου έδωσε το fb του κι αρχίσαμε να μιλάμε πολύ συχνά.

Αυτός μου μιλούσε με αρκετά υπονοούμενα κι εγώ ναι μεν ήμουν χαλαρή και μου άρεσε όλο αυτό, αλλά από την άλλη δεν ήθελα αυτό που αυτός είχε κατά νου.

Ένα βράδυ λοιπόν κι ενώ μιλούσαμε με μηνύματα στο κινητό, ήρθε κάτω από το σπίτι μου να με πάρει να πάμε βόλτα. Που να φανταστώ κι εγώ; Κατέβηκα και μπήκα στο αμάξι του άνετη και χαλαρή. Ήταν κι αυτός πολύ χαλαρός κι ευδιάθετος.

Τον ρώτησα που πάμε και μου απάντησε “Θα δεις…” Με πήγε λοιπόν σε ένα μέρος που ήμασταν μόνοι μας. Δεν κατεβήκαμε καν από το αμάξι. Ήρθε προς το μέρος μου κι άρχισε να με φιλάει. Εγώ είχα μείνει λιγάκι…

Βέβαια μου άρεσε πολύ αυτός εδώ και καιρό. Σε μια στιγμή μου λέει: “Πάμε πίσω να είμαστε πιο άνετα;”. Να σημειώσω εδώ πως θα ήταν η πρώτη μου φορά. Του είπα: “Όχι καλύτερα” κι αμέσως η διάθεσή του άλλαξε. Μου πρότεινε να με πάει σπίτι και μου τόνισε πως από την αρχή ήταν ξεκάθαρος μαζί μου για το τι ήθελε. Έτσι κι έγινε. Στο γυρισμό δεν είπαμε σχεδόν τίποτα.

Το πρόβλημα είναι πως τον βλέπω συχνά στο γυμναστήριο. Μου αρέσει ακόμη… αλλά δεν ήθελα έτσι, όχι με αυτόν τον τρόπο. Με κοιτάει ακόμη κι όταν μου μιλάει κάποιος από εκεί δείχνει να ενοχλείται. Τι να κάνω; Να του δείξω πως με ενδιαφέρει, αλλά θέλω κάτι σοβαρό;

Δανάη

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Βρε κοριτσακι μου καταλαβε απο τη σταση σου οτι θες κατι πιο σοβαρο!(και καλα κανεις, αφου αυτο ειναι που θες!) και εκεινος με τη σειρα του σου εδειξε οτι δεν θελετε τα ιδια πραγματα.. εγω προσωπικα δεν βρισκω το λογο να του μιλισεις ειναι ολα ξεκαθαρα.

  2. Δαναη μου γλυκιά!
    φαινεται πως ο τύπος ήθελε απλα σεξ..
    κ σαν γυμναστής (που σημαινει οτι θα ναι Κανας ωραίος) μπορει να εχει οποια θελει κ βάζω στοίχημα πως αυτο που εκανε σε σενα(το να σε παει βόλτα για να το κανετε) το κανει συχνά κ με αλλες!
    γνώμη μου ειναι να το αφήσεις εδω κ να μην το κυνηγησεις! αφου βλέπεις οτι δεν ειναι αυτο που πραγματικα ζητάς! δεν ειναι ο τύπος για “σοβαρές” σχεσεις..
    και οσο για το οτι φαινεται πως ενοχλείται οταν μιλας με άλλους..μην ξεχνάς πως οταν μας αρέσει καποιος,οτι και να κανει εμεις “νομίζουμε” οτι μας γουστάρει! καλη τύχη!

  3. Καλή μου Δανάη,
    το πιο πιθανό άμα του δείξεις οτι θέλεις κάτι σοβαρό είναι να σου πει οκ το δοκιμάζουμε ,να πάρει αυτο που θέλει και μετά να σου πει δεν είμαι εγώ για σχέσεις.Ποτέ δεν ξέρεις βέβαια.Μια υπόθεση κάνω με βάση αυτά που γράφεις.

  4. Δανάη ο άνθρωπος ήταν ξεκάθαρος: ή του κάθεσαι στο πίσω κάθισμα ή αντε σπίτι σου.

  5. Καταρχας απο την αρχη αυτος σου εδειξε οτι δεν σε θελει για κατι σοβαρο και στην ουσια σου το παραδεχτηκε.Αν σε ηθελε για κατι σοβαρο επρεπε να σεβαστει το γεγονος οτι δεν ηθελες να κανεις κατι εκεινη την στιγμη και οχι να θυμωσει επειδη δεν πηρε αυτο που ηθελε.Με λιγα λογια εσυ θελεις σχεση ενω αυτος οχι οποτε καλυτερα να τον ξεχασεις.

  6. Dnai mou glikia MEINE MAKRIA!!
    O tipos aftos apo esena to mono pou thelei einai sex!! Kai malista oxi to kanume sex pou tha ginei kai sxesi ama thes alla to “kanume sex mexri na se varethw “. Einai i prwti sou fora, kai pistepse me den thes na einai me kanenan tetoion! Den prokeite na meineis euharistimeni kai oute einai wraia i istoria “irthe apo to spiti me pige kapou apomonomena kai epeidi den oloklirwsame xenerwse kai me girise spiti ” . Vres allon kai fige trexodas apo afton! An o adras den thelei sxesi, oti kai na kaneis pote den tha einai pragmatika dikos sou!!!

  7. από όσο είπες δεν νομίζω ότι αυτός είναι χαρακτήρας που θέλει κάτι σοβαρό. αν όμως σου αρέσει πολύ, μπορείς να του μιλήσεις ανοιχτά, αλλά χωρίς να έχεις πολλές προσδοκίες! ακόμα και αν είναι ανοιχτός σε σχέση μην τον εμπιστεθτείς αμέσως

  8. Den nomizw oti s axizei kan … dld ti mono to sex skeftetai kateu8eian .. an8rwpoi eiste k sgr kati exete na peite gt to paei kateu8eian ekei….?

  9. Να μην δειξεις τιποτα…εδειξε εκεινος τ ακριβως ηθελε και στο ξεκαθαρησε..εξαλλου εσυ που πηγαινες βραδυ μονη σου με καποιον ?δεν θα παιζατε με τις κουκλες..εδωσες λαθος μηνυματα ενδεχωμενος και αθελα σου γιατι ενθουσιαστηκες απο την προσοχη που σου εδειξε..σε καμια περιπτωση παντως μην χαραμησεις την μαγικη στιγμη της πρωτης φορας σε ενα αυτοκινητο..δεν εννοω τα κλισε να τον αγαπας να στε χρονια μαζι να εχει κερια,σαμπανιες κτλ κτλ τα θεωρω δηθεν και γινονται ως επι των πληστον στα παραμυθια και τις αμερικανικες ταινιες!αλλα η στιγμη πρεπει να ναι μαγικη,να’χει ουσια να το θελεις πολυ να το νιωθεις και να το θυμασαι παντα ευχαριστα!οχι μονο η πρωτη αλλα καθε πρωτη φορα που θα βρισκεσαι με καποιον..οχι παμε μια βολτα με το αυτοκινητο ψεκαστε,σκουπηστε ,τελειωσατε!

  10. parata ton! min asxolitheis allo! poly apla den a3izei

  11. Βρε κουκλα μου ο τύπος – όσο ωραιος και να ναι, όσο μα όσο και να σου αρέσει- ειναι μαλ….. Ναι, ναι. Μαλ….. Θα τον ελεγα γουρουνι, αλλα τι μου φταινε τα ζωντανα; Την πρώτη φορα που βγήκατε, αντι να σε πάει για ενα καφε-εστω να δείξει λιγο ενδιαφέρον να σε γνωρισει ρε φιλε, ακομα και να μην ηθελε κατι σοβαρο- το ορκ σε πηγε κατευθειαν για πήδημα; δλδ τι πιστευει; οτι απο την χαρα σου θα επρεπε να πεταξεις το βρακι σου στον αερα; Αλλα η μεγαλυτερη καφριλα ειναι οτι σε εστειλε σπιτακι, επειδη τον γείωσες… και μαλακας και καφρος! το οτι τσιτώνει στο γυμναστήριο ειναι απλά ο πληγωμενος εγωισμούλης του. Βαλε του ενα τεραστιο Χ και προχώρα στον επόμενο, ουτε για κλωτσιά δεν ειναι ο τυπάκος.

  12. δαναη αυτος δεν θελει κατι σοβαρο..αν ηθελε τοτε δεν θα συμπεριφεροταν ετσι…εγω λεω αν θες κατι σοβαρο να ψαξεις αλλου τοσοι υπαρχουν κι αστον αυτον 😉

  13. φανηκε οτι σε ηθελε μονο για σεξ. μην του δινεις αλλη σημασια. αγνοησε τον…οποιος θελει κατι παραπανω δε φερεται ετσι

  14. Ποσο χρονων ειναι; Τρεξε μακρια, το μονο που θελει …σεξ!! Τιποτα αλλο…Μετα δεν θα σηκωσει το τηλεφωνο…Καταλαβες;;;!! Θελεις να εισαι μονο μια απο τις πολλες;;…νομιζω αξιζεις κατι καλυτερο…

  15. Εσυ μπορει να θελεις κατι σοβαρο αλλα εκεινος δεν νομιζω. Καλυτερα να τον παρατησεις! Δεν θα ηθελες να πληγωθεις και να εχεις μια ασχημη πρωτη εντυπωση αν ολοκληρωσεις μαζι του.

  16. Όχι, δεν θέλεις να είναι έτσι η πρώτη σου φορά, πίστεψέ με! Θα πληγωθείς πολύ! Μακριά και αν είναι δυνατόν, άλλαξε γυμναστήριο!!!

  17. Προφανως σεξ θελει μονο!!!!Κανε σαν να υπαρχει!!! Και στην προκειμενη περιπτωση αλλαξε γυμναστηριο!!! ‘η αν δεν θες μην ξανα ασχοληθεις!!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More