Megaλες οι μηνιαίες απολαβές των Λιάγκα – Σκορδά ;

Τι κι αν οι δυο τους κάνουν αμέριμνοι διακοπές – μήνα του μέλιτος στην άλλη άκρη του Ατλαντικοιύ ; Εδώ δεν έχουν σταματήσει απ ΄ότι φαίνεται ούτε στιγμή να απασχολούν τόσο τον έντυπο, όσο και τον ηλεκτρονικό Τύπο ! Ο λόγος; Ο λόγος για τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά που απ ΄ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα, είναι το αγαπημένο μας τηλεοπτικό θέμα για φέτος το καλοκαίρι.

Η Φαίη και ο Γιώργος ,λοιπόν, μπορεί για την ώρα να απολαμβάνουν ανενόχλητοι τον έρωτά τους ,αφού δεν έχουν καταπιαστεί ακόμα με τις τηλεοπτικές τους υποχρεώσεις ,όμως, οι φήμες που τους αφορούν κα αφορούν και στην πρωινή τους συνεργασία με το Mega, δεν έχουν σταματήσει στιγμή να κυκλοφορούν.

Αποτέλεσμα; Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε υπήρξαν πολλά και διάφορα δημοσιεύματα σε περιοδικά και εφημερίδες , τα οποία αποκάλυπταν τα χρήματα που κανόνισαν οι δυο τους να παίρνουν τον μήνα, απο το Μεγάλο Κανάλι. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα αυτά, οι δυο τους λέγεται πως θα αμοίβονται με 20.000 ευρώ το μήνα. Ο Γιώργος Λιάγκας λέει έκλεισε με 15.000 ευρώ και η Φαίη Σκορδά με 5.000 ευρώ, αντίστοιχα.

Αλήθεια, ψέματα , τι να σας πω κι εγώ ; Δεν είμαι και …Ράμπο της εφοριάς ! Απλώς σας μεταφέρω την πληροφορία που διάβασα ,έτσι για την τηλεοπτική ιστορία…

Read More

And More