Cannes 2013: τα καλύτερα make up και μαλλιά μέχρι στιγμής! Ψήφισε!

Οι Κάννες ξεκίνησαν! Σε ελεύθερη μετάφραση αυτό σημαίνει ότι τις επόμενες μέρες θα σε βομβαρδίζουμε με photos από make up και μαλλιά που επιλέγουν οι stars για το κόκκινο χαλί για να α) είσαι διαβασμένη και να ξέρεις τι γίνεται και β) να πάρεις ιδέες και να αντιγράψεις κι εσύ με την πρώτη ευκαιρία (σίγουρα θα έχεις κάποιο γάμο να πας, ε;). Και παρακάτω η L’Oreal Paris ως official make up artist του Φεστιβάλ των Καννών, σου δίνει τόσες κι άλλες τόσες!

Nicole Kidman

src=/files/Image/BEAUTY/2013/BEAUTY_NEWS/MAY/17_5/nicolekidman.jpg

Η Nicole Kidman σχολιάστηκε αρκετά στις Κάννες για το χτένισμά της. Και όπως είπαν κάποιοι, ήταν τόσο punk που ταίριαζε περισσότερο στο Met Gala παρά στις Κάννες. Πάντως, το μακιγιάζ της μας άρεσε!

Freida Pinto

src=/files/Image/BEAUTY/2013/BEAUTY_NEWS/MAY/17_5/freidapinto.jpg

Το μακιγιάζ της Freida Pinto έγινε με προϊόντα L’Oreal Paris, στην οποία η ηθοποιός είναι spokesperson. Την είδαμε με υπέροχες γυαλάδες στα μάγουλα, όμορφη επιδερμίδα και shimmering μάτια με σκιές που δανείστηκαν τις αποχρώσεις τους από το φόρεμά της.

Cara Delevigne

H Cara Delevigne στις Κάννες έσπασε έναν βασικό μύθο του μακιγιάζ: ότι, δηλαδή, επιλέγουμε να τονίσουμε είτε μόνο μάτια είτε μόνο χείλη. Ποτέ και τα δύο μαζί! Λάθος! Ειδικά, αν είσαι σαν την Cara Delevigne και δεν ξέρεις ποιο πρωτοείναι το δυνατό σου σημείο για να το τονίσεις, τόνισέ τα και τα δύο!

Julianne Moore

Ένα ακόμη spokesperson της L’Oreal Paris παρέδωσε μαθήματα ομορφιάς! Το δίδαγμα είναι αν έχεις ένα επίσημο event και δεν ξέρεις τι να κάνεις με το make up και τα μαλλιά, κινήσου απλά: μια έντονη γραμμή eyeliner και sleek μαλλιά στο πλάι θα σε δείχνουν παραπάνω από όμορφη και chic!

Georgia May Jagger

To top model Georgia May Jagger μας έδειξε τον σωστό τρόπο να πηγαίνουμε σε ένα red carpet event. Μαλλιά σε χαλαρούς κυματισμούς, γενναίες δόσεις μάσκαρα και ένα καθαρό κόκκινο κραγιόν είναι όλα όσα χρειάζεσαι σύμφωνα μ’ εκείνη!

Cindy Crawford

Για την εμφάνιση της Cindy Crawford στις Κάννες οι εικόνες μιλούν από μόνες τους! Τέλειο smoky eye, τέλεια τονισμένα τα κόκαλα του προσώπου και φυσικά χείλη είναι συνδυασμός που αγαπάμε έτσι κι αλλιώς. Ειδικά, όταν το βλέπουμε να υποστηρίζεται και τόσο τέλεια!

Emma Watson

Μας αρέσει πολύ που η Emma Watson δεν κάνει ακρότητες και ξέρει να αναδεικνύει την φρεσκάδα και την ομορφιά της ηλικίας της. Με πολύ ανάλαφρη βάση, τονισμένες βλεφαρίδες κι ένα χαμηλό πιάσιμο ήταν όσο εντυπωσιακή πρέπει! Συμφωνείς;

Read More

And More