Η εφαρμογή που αλλάζει τα δεδομένα: Taxibeat!

Σε μία εποχή που απαιτεί να κάνεις πολλά πράγματα και γρήγορα, το Taxibeat έρχεται να δώσει τη λύση σε κάποια από τα προβλήματά σου. Το σημαντικότερο από αυτά είναι να φτάσεις ασφαλής στον προορισμό σου! Πρόκειται για μία απίστευτη εφαρμογή που είναι διαθέσιμη για iOS, Android αλλά και online. To ταξί όπως θα έπρεπε να είναι…

Βρίσκεις, επιλέγεις, και καλείς τον προσωπικό σου οδηγό με δύο tap στην οθόνη του κινητού σου. Τον βλέπεις να έρχεται, επιβιβάζεσαι, και στο τέλος τον βαθμολογείς. Μια απλή μαρτυρία από μία γυναίκα που χρησιμοποιεί συχνά την εφαρμογή αυτή θα σε “ψήσει”: “Η απίστευτη εφαρμογή του Taxibeat έχει μπει στη ζωή μου για τα καλά! Μπορώ να κινηθώ όπου θέλω, όποτε θέλω σαν να έχω προσωπικό οδηγό χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση! Πραγματικά, πλέον κυκλοφορώ άφοβα το βράδυ αφού έχω τη δυνατότητα να καλέσω ταξί όποτε το χρειάζομαι χωρίς να ανησυχώ για τη «συμπεριφορά» του οδηγού. Από την πείρα μου και από τα σχόλια στο Taxibeat όλοι οι οδηγοί αξιολογούνται συνεχώς και το επίπεδο των υπηρεσιών είναι πολύ υψηλό! Την προηγούμενη φορά που είχα βγει για φαγητό το βράδυ, γύρισα με ταξί που είχα καλέσει μέσω του Taxibeat και ο οδηγός περίμενε να μπω με ασφάλεια στην πολυκατοικία μου πριν φύγει, ενώ με ευχαρίστησε που τον επέλεξα! Πόσο πιο gentleman πια…”

/

Στα θετικά στοιχεία της εφαρμογής είναι και το γεγονός ότι δεν υπάρχει καμία χρέωση για να έρθει να σε παραλάβει σε αντίθεση με άλλες αντίστοιχες υπηρεσίες. Στην εποχή μας το να γλιτώνεις λεφτά από όπου μπορείς, είναι σημαντικό και μάλιστα έχοντας την καλύτερη δυνατή υπηρεσία αφού το Taxi Beat έχει προηγουμένως βαθμολογηθεί από το community.

Δες τα κριτήρια με τα οποία ως επιβάτης μπορείς να επιλέξεις το Taxi Beat σου:

1.Αν βιάζεσαι: τον πιο κοντινό
2.Αν θέλεις καλό αυτοκίνητο: μπορείς να διαλέξεις όποιο μοντέλο θέλεις
3.Ειδικές υπηρεσίες:
-μαμάδες: βρεφικά καθισματάκια
– ζωόφιλοι: ζωάκια on board επιτρέπονται
– tech-junkies: Wi-Fi on board, φορτιστής κινητού
4.για ξένους: γλώσσες που μιλάει ο οδηγός
5. Βαθμολογία οδηγού

/

Τέλος, είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να στείλεις οικονομικά και χωρίς να έχεις άγχος κάποιο δέμα. Με την υπηρεσία door-to-door μπορείς να είσαι σίγουρος ότι αυτό που στέλνεις έφτασε στον προορισμό σου. Η ασφάλεια που σου παρέχει είναι τέτοιου επιπέδου που πολλοί είναι οι γονείς που το χρησιμοποιούν ακόμα και για να στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο!

Read More

And More