Otherview: Επιστρέφουν με νέα τραγουδίστρια και συνεργασία – έκπληξη με τον τραγουδιστή του David Guetta!

Δυναμικό come back με νέο band girl και μια συνεργασία έκπληξη που θα συζητηθεί και αναμένεται να σημαδέψει το φετινό καλοκαίρι κάνουν οι Otherview. Το γνωστό συγκρότημα επιστρέφει με νέα τραγουδίστρια, την 18,5 ετών Έλενα και έρχεται να ταράξει τα νερά κάνοντας μια ξεχωριστή συνεργασία με τον διεθνούς φήμης τραγουδιστή του David Guetta, Chris Willis!

Το TLIFE βρέθηκε στα παρασκήνια του νέου video clip που γύρισαν πριν λίγες μέρες και του οποίου το teaser έχει κυκλοφορήσει και έχει αποσπάσει πολύ θετικές κριτικές.
O Chris Willis, η φωνή του David Guetta που όλοι μας έχουμε ακούσει σε τεράστιες διεθνείς επιτυχίες (Love Don’t Let Me Go, Love is Gone κ.α.), άκουσε το νέο τραγούδι των Otherview, ενθουσιάστηκε, το τραγούδησε και εμφανίζεται και στο video clip!
Η νέα τραγουδίστρια των Otherview

Όσο για το νέο μέλος του συγκροτήματος; Μετά την αποχώρηση της Κρυσταλλίας και το διαγωνισμό που έκαναν οι Otherview, έλαμψε το αστεράκι της Έλενας Τσαγκρινού.

Η Έλενα είναι 18,5 χρονών, έχει τελειώσει μουσικό σχολείο και είχε αποσπάσει θετικά σχόλια από τον Βαγγέλη Περρή όταν στα 14 χρόνια της είχε εμφανιστεί στο Ελλάδα έχεις ταλέντο. Τότε της είχαν πει χαρακτηριστικά ότι “μακάρι μετά από 4 χρόνια να εμφανιστεί μπροστά μας μια φωνάρα, μια κοριτσάρα και να μας πει ότι είναι η κοπέλα που εμφανίστηκε σε αυτό το show. Είμαστε σίγουροι πως θα ‘ρθεί αυτή η στιγμή αρκεί εσύ να το δουλέψεις”… κάτι που τώρα έγινε πραγματικότητα.


Το νέο τραγούδι και το ατμοσφαιρικό video clip…

Το νέο κομμάτι του συγκροτήματος θα κυκλοφορήσει σύντομα στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό από τη δισκογραφική του Chris Willis, ο οποίος πιστεύει πολύ στην επιτυχία του. Πρόκειται για ένα dance τραγούδι, με θέμα την επιστροφή της αγάπης σε μια εποχή που με τις πράξεις και τις σκέψεις μας ολοένα απομακρυνόμαστε από αυτή.

To video clip, είναι ένα ιδιαίτερο και πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα concept των Otherview σε σκηνοθεσία του Γιάννη Παπαδάκου. Μέσα από μια εντελώς κινηματογραφική αισθητική, μας μεταφέρει σε ένα κόσμο γκρεμισμένο από αξίες και ιδανικά, που όμως τελικά αναγεννάται μέσα από την μουσική και την αγάπη.

Η συνεργασία με τον Chris Willis…

Η συνεργασία με τον Chris Willis (μία φωνή που ο ίδιος ο David Guetta έχει χαρακτηρίσει ως την “καλύτερη φωνή του κόσμου”) στο People (Feel The Love), είναι για τους Otherview ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα και σηματοδοτεί δυναμικά την επιστροφή τους μετά από 8μηνη απουσία.

Ο Chris Willis, έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του ως γκόσπελ τραγουδιστής συνεχίζοντας μετά στην pop-dance μουσική σκηνή, συνεργάζεται με τον David Guetta τα τελευταία 10 χρόνια με επιτυχίες στο ενεργητικό του όπως: Just a little more love, Love Don’t Let me Go, Love Is Gone, Getting Over You και πολλές ακόμα.
Δες φωτογραφίες από τα παρασκήνια:
Η Κατερίνα Ανδρικοπούλου επιμελήθηκε το styling και έφτιαξε με συγκεκριμένα υφάσματα τα ρούχα για το clip, προκειμένου να μεταφέρουν την ατμοσφαιρικότητα του concept

Η δημιουργία της Έλενας, έχει την υπογραφή του σχεδιαστή Δημήτρη Στρέπκου.

Το κοριτσάκι, η Άννα, που έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ταξίδεψε από την μακρινή Σύμη και υπήρξε για όλους μας μοναδική πηγή έμπνευσης καθ’ ολη την διάρκεια των γυρισμάτων!

Ο Γιώργος Νταγιάντας και οι Monkey Business Crew ξεχώρισαν για την ιδιαίτερη εμφάνιση που απαιτούσε το concept και τις χορογραφίες τους.

Περίπου 100 άτομα μεταφέρθηκαν με πούλμαν από την Αθήνα στην Ελευσίνα για να γυριστεί μια και μόνο σκηνή.
Τα σχέδια – λέξεις στα σώματα των κοριτσιών (Love, Hope, Faith, Freedom, Joy) καλλιτεχνήθηκαν από τον Γιώργο Μπίνα (One Love Tattoo)

Δες το teaser:

Στο styling χρησιμοποιήθηκαν δημιουργίες του σχεδιαστή Vassilis Thom. Το καλλιτεχνικό μακιγιάζ έγινε από την Μαριλένα Noodle. Ενώ, στη διεύθυνση φωτογραφίας ήταν ο Γιάννης Φώτου, στο μοντάζ ο Δημήτρης Βάτσιος και το color grading έγινε από τον Δημήτρη Καρτέρη.

Read More

And More