H νέα συλλογή Levi’s για τη σεζόν που έρχεται!

Την τρέχουσα σεζόν Fall/Winter 2013, το Levi’s brand αναδεικνύει τη θεματική των «συγκρουόμενων» πολιτισμών ενώ εφευρίσκει ξανά, μερικά από τα πιο αγαπημένα του, διαχρονικά ρούχα. Εμπνευσμένη από το πολιτισμικό mash-up των περιοχών Marfa στο Τέξας και Τόκιο στην Ιαπωνία – δύο χαρακτηριστικά μέρη τα οποία επισκέφθηκε η ομάδα σχεδιαστών της Levi’s – η νέα συλλογή της ταξιδεύει στα άκρα του μοντερνισμού.

Βασισμένη στο αυθεντικό στυλ και φτιαγμένη για να ξεχωρίσει, η συλλογή “εξοπλίζει” τους πρωτοπόρους του σήμερα για το ταξίδι τους. Φτιαγμένη για να συγκινήσει, ενώνει το παρελθόν και το μέλλον με μια σχεδιαστική σύγκρουση και ταυτόχρονα με την αυθεντικότητα της παράδοσης, για να δώσει τελικά σχήμα στις σύγχρονεςσιλουέτες.

Τόσο η αντρική όσο και η γυναικεία συλλογή χαρακτηρίζονται από καινοτόμες γραμμές οι οποίες βασίζονται σε βελτιωμένες τεχνολογίες σχεδιασμού. Γήινα και αισιόδοξα χρώματα χαρακτηρίζουν τη συλλογή, συμπεριλαμβανομένων διαχρονικών «indigos» αλλά και μοτίβων εμπνευσμένων από τη φύση. Η δέσμευση του Levi’s® brand για διατηρησιμότητα συνεχίζεται και σε αυτή τη συλλογή, μέσα από την απόδοση ιδιαίτερων φινιρισμάτων στις συλλογές Levi’s® Water Less και Levi’s® Waste Less-Icons Reinvented

Κληρονομιά και πρόοδος συγκρούονται δημιουργικά για να ξαναφτιάξουν τη στολή του σήμερα. Παρουσιάζοντας τη συλλογή Icons Reinvented – η Μόδα εμπνέεται από τα δυτικά τοπία και φιλτράρεται μέσα από το φακό της ιαπωνικής φινέτσας. Η συλλογή περιλαμβάνει αναπάντεχα παντρέματα των iconic Levi’s® ρούχων – το trucker jacket, το 501® jean, το western shirt και τα denim shorts – με μοντέρνα χρώματα, στάμπες, μοτίβα και γραμμές, προσφέροντας μια σύγχρονη εκδοχή σε κλασσικά, διαχρονικά κομμάτια.

Read More

And More