Διακοπές μετά τις 20/08; Συμφέρει!

Το πιο πιθνό είναι αυτή τη στιγμή που μας διαβάζεις οι πιο πολλές φίλες σου να έχουν φύγει για διακοπές. Κι εσύ στενοχωριέσαι γιατί η άδειά σου αργεί πολύ. Μπορεί να έκανες 15αύγουστο στη πόλη, σκέψου όμως πως μετά τις 20 του μηνός είναι οι ιδανικές διακοπές.

Γιατί; όταν οι άλλοι θα γυρνάνε εσύ θα φεύγεις. Στις παραλίες δεν θα επικρατεί το αδιαχώρητο και το πιο σημαντικό; Οι τιμές στα ξενοδοχεία πέφτουν πολύ. Το TLIFE εξασφάλισε για σένα κάποιες ενδιαφέρουσες προτάσεις διακοπών από τις οποίες μπορείς να διαλέξεις ή να πειραματιστείς και να το ψάξεις περισσότερο.

Μagic Hotel στη Σκιάθο.

Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο 4* το οποίο μετά τις 20 Αυγούστου μειώνει δραματικά τις τιμές του. Συγκεκριμένα, το deluxe double δωμάτιο, με διπλό κρεβάτι και ουρανό θα το βρεις στα 120€ τη διανυκτέρευση μαζί με πρωινό. Αυτή τη στιγμή η τιμή του είναι 230€. 110€ λοιπόν διαφορά δεν είναι μικρή. Το δωμάτιο διαθέτει μεγάλο μπαλκόνι με θέα τη θάλασσα, κλιματισμό, τηλεόραση, μουσική, mini bar, τηλέφωνο, χρηματοκιβώτιο και πιστολάκι για τα μαλλιά. Ιδανικό για ζευγάρι!

Νiki apartments and rooms στη Μήλο

Το συγκεκριμένο κατάλυμμα έχει δύο μεγάλες προσφορές και για ζευγάρι αλλά και για οικογένεια. Αναλυτικά, διαθέτει ένα studio το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει από 4 έως 5 άτομα και η διανυκτέρευση κοστίζει μόνο 60€. Είναι δίχωρο με κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη, τραπέζι,δύο μπανια, εντοιχισμένες ντουλάπες κ.ά. Όσον αφορά τα δίκλινα, η τιμή τους θα πέσει στα 45€ έχει κλιματιστικό, ανεμιστήρα οροφής, τηλεόραση και mini εξοπλισμό για καφέ. Kαι το studio αλλά και το δίκλινο έχουν θέα τη πλατεία.

Αmalthia Beach Resort στη Κρήτη

Το Amalthia Beach Resort βρίσκεται στην Αγία Μαρίνα των Χανίων της Κρήτης. Οι τιμές τους αυτή τη περίοδο είναι 160€ το δίκλινο δωμάτιο συν το πρωινό. Μετά τις 20 του μηνός οι τιμές πέφτουν στο 22 – 25%. Τα δωμάτια είναι πλήρως εξοπλισμένα. Εσύ απλά ρωτάς ποιο είναι σε διαθεσιμότητα… Αυτό που έχει θέα στον κήπο ή στη πισίνα;

Senia Hotel στην Πάρο

Βρίσκεται στη Νάουσα της Πάρου. Εκεί που η διασκέδαση και η ηρεμία συνδυάζονται με απόλυτη επιτυχία. Οι τιμές στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο πέφτουν μετά τις 28 Αυγούστου. Το τετράκλινο θα το βρεις στα 120€ και το δίκλινο 50€. Όλα τα δωμάτια έχουν θέα τη θάλασσα και είναι πλήρως εξοπλισμένα. Το μεγάλο ατού του συγκεκριμένου καταλύμματος, είναι ότι έχει bed n’ breakfast, δηλαδή μπορείς να απολαύσεις ένα πλουσιότατο πρωινό, που περιλαμβάνεται στις παραπάνω τιμές στο δωμάτιό σου.

Για σένα που φεύγεις τον Σεπτέμβριο μία πολύ καλή επιλογή είναι το:

Belle Hellene Hotel στη παραλία Βαθύ στο Γήθειο.

Το Belle Hellene Hotel είναι μία καλή επιλογή για όσες παίρνουν άδεια το Σεπτέμβριο. Η τιμή του standard δίκλινου δωματίου τώρα βρίσκεται στα 102€ ενώ από τον Σεπτέμβριο θα πέσει στα 89€. Αν ψάχνεις οικογενειακό δωμάτιο η τιμή του θα πέσει από 152€ στα 139€ . Aποτελείται από έναν ενιαίο χώρο με διπλό κρεβάτι και καθιστικό με δύο πολυθρόνες, οι οποίες μπορούν να μετατραπούν σε δύο κρεβάτια. Το ιδιαίτερο στιλ διακόσμησης σε συνδυασμό με τις σύγχρονες παροχές που προσφέρει, συνθέτουν το παζλ μιας άνετης και αξέχαστης διαμονής. Διαθέτει ασύρματο internet, interactive LCD T.V, pay T.V (επιλεγμένες ταινίες α΄προβολής, παιδικές ταινίες), video games, αυτόνομο κλιματισμό, χρηματοκιβώτιο, απευθείας τηλεφωνική γραμμή, mini fridge, hair dryer, KORRES amenities ενώ είναι ιδανικό για να φιλοξενήσει ζευγάρια, τετραμελής οικογένειες ή group φίλων (3 ενήλικες). Μπορεί η διαφορά να είναι μικρή αλλά η μεγάλη προσφορά είναι η εξής: Στις 5 διανυκτερεύσεις η μία είναι δωρεάν. Έτσι γλιτώνεις αυτόματα 139€ ή 89€ αντίστοιχα.

Εσύ που θα πας διακοπές; Μοιράσου μαζί μας την δική σου οικονομική προσφορά!

Read More

And More