Η Κλεοπάτρα εξακολουθεί να είναι …τηλεοπτικά ελεύθερη κι ωραία ;

Ο κακός χαμός γίνεται και πάλι απο χθες με τα μεσημεριανά …Απίστευτες αλλαγές λέει ετοιμάζονται και κόσμος πάει κι έρχεται πανικόβλητος τόσο στους διαδρόμους του Star ,όσο και στους διαδρόμους του Alter ,προκειμένου να καταφέρει και να …καβατζώσει μία θεσούλα στα περιβόητα πάνελ που ανακανίζονται …εκ βάθρων αυτή την εποχή !

Γιατί μην ξεχνάτε πως τους …πανελίστες πολλοί εμίσησαν ,μία θεσούλα ,όμως, στα πανελάκια, κανείς ! Ετσι, ανάμεσα στον πανικό ,άρχισε να παίζει ξανά το όνομα της Κλεοπάτρας Πατλάκη και να φημολογείται πως έχει δώσει τελικά τα χέρια με το Star, προκειμένου να ενισχύσει το μεσημεριανό παρεάκι της Χριστίνας Λαμπίρη !

Και η αλήθεια είναι, πως οντως το παρεάκι της Χριστίνας Λαμπίρη χρειαζόταν κι αλλαγή κι ανανέωση …Και η αλήθεια είναι πως όντως η επιλογή της Κλεοπάτρας θα ήταν ίσως μία απο τις καλύτερες επιλογές που θα μπορούσε να κάνει ο γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενμέρωσης του σταθμού, Σταμάτης Μαλλέλης.

Και αυτό γιατί ; Γιατί πρώτον η Κλεοπάτρα ξέρει να μιλάει… Βασικό αυτό κι ας το ξεχνούν οι περισσότεροι συχνά – πυκνά σην τηλεόραση… Δεύτερον ξέρει να μιλάει σωστά , επίσης βασικό… Τρίτον έχει άποψη και άποψη …δυναμική ,αφού είναι πάντα σε θέση να στην τεκμηριώσει τόσο, μέχρι που να σε εκνευρίσει , τέταρτον είναι πάντα …διαβασμένη και [πάντα ξέρει το τι της γίνεται, τι παίζει έξω, τι ισχύει και τι όχι και πέμπτον ; Δεν το παίζει χαζή ,ξανθιά , μπίμπο ,που προσπαθεί να μας εντυπωσιάσει μόνο με τα κάλλη της ! Γιατί η μαύρη αλήθεια είναι, πως απο …κάλλη και …κάλους έχουμε φλομώσει πια στην ελληνική τηλεόραση.

Για όλους αυτούς τους λόγους ,λοιπόν, και για άλλους πολλούς, ναι η Κλεοπάτρα θα ήταν μία πολύ σωστή τηλεοπτική επιλογή… Μόνο που η Κλεοπάτρα εξακολουθεί να είναι τηλεοπτικά ελεύθερη κι ωραία ! Αυτή είναι η αλήθεια… Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του “T-Life” ,μόλις χθες επέστρεψε απο τις διακοπές της και ακόμα δεν έχει έρθει σε επαφή με κανέναν ,ακόμα δεν έχει κλείσει ραντεβού με κανέναν …

Μέσα στις επόμενες μέρες ,αναμένεται να κάνει κάποιες νέες κινήσεις !

Read More

And More