Φύγε ΄συ, έλα ΄συ στον “Καφέ” της Ελένης !

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να συνεχίζει αμέριμνη να …σκίζει τα πέλαγα και να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της ,όμως, εδώ δεν έχει σταματήσει ούτε μία μέρα το …ανακάτεμα στο χαρμάνι του “Καφέ” της ! Βλέπετε, οι άνθρωποι της Κάντζας προσπαθούν να μας προσφέρουν απο Σεπτέμβρη έναν “Καφέ” όσο πιο φρέσκο και …αρωματικό γίνεται, με στόχο ;

Με στόχο τι άλλο ; Να …φουσκώσει και πάλι ο “Καφές” για να μπορέσει να χτυπήσει πρωτιά στους πίνακες τηλεθέασης .Μία πρωτιά η οποία βέβαια θα είναι δύσκολη για την ωραία Ελένη, μιας και ο φετινός ανταγωνισμός θα είναι ακόμα πιο σκληρός κι απο πέρσι, αφού εκτός από τους Καραμερο-Χαριτάτους που με την παρουσία τους έφεραν τα πάνω-κάτω στο τηλεοπτικό τοπίο και το κυριότερο ; Την πρωτιά στον ΑΝΤ1, στην μάχη της τηλεθέασης μην ξεχνάτε πως μπαίνει φέτος εξίσου δυνατά και το Mega , με το δίδυμο Λιάγκα – Σκορδά !

Ετσι, όλο αυτό το διάστημα γίνεται του …φύγε ΄συ, έλα ΄συ στον “Καφέ” της Ελένης .Και εκεί πάνω που είπαμε …ουφ τελειώσαμε και μ ΄αυτό, άντε την στήσαμε την νέα εκπομπή, μία ακόμα αλλαγή έρχεται για αλλάξει και πάλι τα δεδομένα ή μάλλον …το δεδομένο !

Ποιο ήταν αυτό το δεδομένο ; Πως ο Περικλής Ασπρούλιας θα ήταν απο Σεπτέμβρη ο νέος σκηνοθέτης του “Καφέ”, μετά την παραίτηση του Μεγακλή Βιντιάδη. Αμ, δε… Οχι ,ο Περικλής δεν θα αναλάβει τελικά το τιμόνι του “Καφέ” ,παρά τις αρχικές του συζητήσεις.

Κατά τα άλλα; Ερωτηματικό εξακολουθεί να παραμένει το ποιά ή ποιός θα αναλάβει τις …κουτάλες της εκπομπής. Απ ΄ότι ακούγεται, η Ελένη σκέφτεται μήπως απο τις γυναικείες παρουσίες περάσει στις ανδρικές και προτιμήσει να έχει δίπλα της φέτος όχι κάποια μαγείρισσα ,αλλά κάποιον άνδρα και μάλιστα σεφ, όπως είχε κάνει στο παρελθόν και με τον Γιάννη Γκελντή.

Και μιας κα αναφερθήκαμε στα του “Καφέ” ,να σας θυμίσουμε πως το νέο παρεάκι της Ελένης έχει ως εξής : Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Γρηγόρης Γκουντάρας, Αρης Καβατζίκης, Χριστίνα Πολίτη, Ελενα Αρσένη και …guest stars κατά την διάρκεια της εβδομάδας , ο Νίκος Μουτσινάς και ο Νίκος Σαμοίλης !

Αυτά για την ώρα ,γιατί με την Ελένη ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί !!!

Read More

And More