Ακτινογραφίες αποκαλύπτουν τις πλαστικές επεμβάσεις της Marylin Monroe

Ξεκίνησε ως το κορίτσι της διπλανής πόρτας και το όνομά της ήταν Norma Jean. Η επιθυμία της όμως να γίνει σταρ την έκανε πολύ γρήγορα να εξελιχθεί και να γίνει σημείο αναφοράς για εκατομμμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο που θέλησαν να αντιγράψουν το στιλ της αλλά και την τσαχπινιά της. Η φυσική ομορφιά της Marylin Monroe ήταν και το δυνατό της σημείο ή τουλάχιστον αυτό που μέχρι σήμερα νομίζαμε φυσική ομορφιά…

Οι ιατρικές σημειώσεις και έξι ακτινογραφίες της οι οποίες θα δημοπρατηθούν τον Νοέμβριο στην California αποκαλύπτουν ότι το αιώνιο sex symbol έκανε πλαστικές! Οι φήμες που κυκλοφορούν τόσα χρόνια για την αξέχαστη ηθοποιό φαίνεται πως τώρα επιβεβαιώνονται… Η Marylin είχε υποβληθεί σε πλαστικές επεμβάσεις στη μύτη και στο σαγόνι.

Οι ακτινογραφίες και το ιστορικό της πρωταγωνίστριας του “Οι άντρες προτιμούν της ξανθές” από το 1950 έως το 1962 αναμένεται να φτάσει από 15.000 έως 30.000 δολάρια, σύμφωνα με τον οίκο δημοπρασιών Julien στο Beverly Hills.

Οι σημειώσεις του πλαστικού χειρουργού του Hollywood, Michael Gurdin που επιβεβαιώνουν την είδηση δόθηκαν από τον ίδιο τον γιατρό ως δώρο στον άνθρωπο που σήμερα τις πουλάει. Φυσικά ο τελευταίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

“Κανείς δεν πίστευε ότι η Marylin Monroe είχε κάνει πλαστική. Ήταν πάντα φήμες: είχε κάνει ή δεν είχε κάνει;” δήλωσε ο Martin Nolan, διευθυντής του οίκου Julien’s Auctions. “Όλοι πίστευαν ότι είχε τόσο φυσική ομορφιά που δεν ήθελαν να το αποδεχτούν”, συμπλήρωσε.

Οι ακτινογραφίες τραβήχτηκαν δύο μήνες πριν από τον θάνατο της, έχουν ημερομηνία 7 Ιουνίου 1962 και δείχνουν τα οστά του προσώπου.

Read More

And More