Το νέο must βερνίκι του Φθινοπώρου!

Η γύμνια είναι τάση στο μακιγιάζ αφού τα nude χρώματα είναι αυτά τα οποία κυριάρχησαν όλη την περασμένη σεζόν. Γνωρίζοντας, λοιπόν, καλά τα trends αλλά και με τις… ευλογίες των ειδικών του Vanity Fair, η Lady Gaga ποζάρει για το εξώφυλλο του πρώτου φθινοπωρινού τεύχους του περιοδικού εντελώς γυμνή!

Με μακριά, ολόισια μαλλιά με εμφανείς επιρροές από το boho στιλ και μακιγιάζ με γενναίες δόσεις eyeliner πολλοί κάνουν λόγο για μια από τις πιο όμορφες εμφανίσεις της.

Ωστόσο, από τις πιο εντυπωσιακές λεπτομέρειες του συγκεκριμένου shooting είναι το βερνίκι της Lady G. Κινείται ανάμεσα στο μπεζ και το γκρι που κυριάρχησε την άνοιξη και το καλοκαίρι και, καθώς φαίνεται, πρόκειται να είναι και το επόμενο μεγάλο hit! Αν θέλεις να είσαι μπροστά, επένδυσε από τώρα σε ένα βερνίκι σε αντίστοιχο τόνο και υποστήριξέ το όλο το Φθινόπωρο.

Νέα beauty άφιξη που θα σου δώσει το χρώμα που θες!

Το Σεπτέμβριο θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα καλλυντικών το νέο Lasting Color Smalto Brilliante Glossy Nail Polish της Pupa. Είναι πολύ κοντά στην συγκεκριμένη απόχρωση της Lady Gaga και θα το λατρέψεις αφού παραμένει αψεγάδιαστο για περισσότερο χρόνο. Το δοκιμάσαμε ήδη!

Read More

And More