“Ράδιο Αρβύλα”: Τρέλαναν τα μηχανάκια της Nielsen! Κατάφεραν να πετύχουν μέχρι και 45,5 μονάδες διαφορά από το αντίπαλο πρόγραμμα…

Αυτή η Δευτέρα δεν ήταν μία οποιαδήποτε Δευτέρα! Ηταν μία Μεγάλη, αλλά και… Megaλη Δευτέρα θλίψης! Και αυτό γιατί; Γιατί η παρέα του “Ράδιο Αρβύλα” is back και η επιστροφή της προκάλεσε αναμφισβήτητα Megaλο πόνο, μιας και ήταν κάτι παραπάνω από σαρωτική και αυτό φυσικά έχει να κάνει τόσο με το Mega που είναι ο μεγάλος ανταγωνιστής του ΑΝΤ1, αλλά και όλα τα υπόλοιπα κανάλια.

Βλέπετε, ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του, κατάφεραν όχι απλά να υπερισχίσουν του ανταγωνισμού, αλλά να σημειώσουν τρελές επιδόσεις, μιας και κάποια στιγμή έφτασαν στο σημείο να προηγούνται του Μεγάλου Καναλιού και της “Ανατροπής” 45 ολόκληρες μονάδες, ρίχνοντας το τοκ-σοου του Mega μέχρι και… κάτω από την βάση της τηλεθέασης της Nielsen και πιο συγκεκριμένα στα μονοψήφια!

Η πρεμιέρα ,λοιπόν, του “Ράδιο Αρβύλα” σημείωσε κατά μέσο όρο ποσοστό τηλεθέασης 33,9%, στα νεανικά κοινά από 15 ως 44 ετών το 44,7%, ενώ στο τέταρτο από τις 11.30 μ.μ. μέχρι και τις 11.45 μ.μ. στα νεανικά κοινά απογειώθηκαν στο 51,5%!

Αυτή ακριβώς είναι και η χρονική στιγμή που σημειώνεται με το Mega διαφορά απόστασης 45,1 μονάδων, ενώ από το Star η διαφορά διαμορφώνεται στις 41,5 και από τον Alpha στις 46,9 !!!

Read More

And More