Ποια είναι η νέα αγαπημένη του Αντώνη Ρέμου;

Τις τελευταίες μέρες έχει κερδίσει το ενδιαφέρον μας μέσα από τις φωτογραφίες που βγήκαν στην δημοσιότητα με τις κοινές διακοπές της με τον Αντώνη Ρέμο. Τα δημοσιεύματα έσπευσαν να τους κάνουν ζευγάρι και οι φωτογραφίες με τις τρυφερές τους στιγμές διαδέχονται η μία την άλλη. Πώς όμως έφτασε η Υvonne Ivana Bosnjak να είναι σήμερα το κορίτσι του Αντώνη;

Το νεαρό μοντέλο γεννήθηκε στις 5 Ιουνίου του 1984 στην Γερμανία. Η προσωπικότητά της είναι ένα κράμα από πολιτισμούς καθώς έχει κροατική – γαλλική καταγωγή και τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Ελλάδα.

Η εξωτερική της ομορφιά είναι αναμφισβήτητα ένα από τα δυνατά της σημεία και ο λόγος που έχει κάνει πολλές sexy φωτογραφήσεις για καταλόγους και editorials μόδας.

Όσοι την γνωρίζουν μιλούν για ένα κορίτσι με χαμηλό προφίλ.

Μέσα από τις φωτογραφίες της καταλαβαίνουμε ότι είναι παράλληλα κορίτσι με πολύ χιούμορ που της αρέσει να τσαλακώνεται.

Το σαγηνευτικό χαμόγελό της, τα πράσινα μάτια της και το καλλίγραμμο σώμα της όμως είναι αυτά που την κάνουν ακαταμάχητη!

Από τους αγαπημένους της τραγουδιστές είναι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με τον οποίο έχει μάλιστα συνεργαστεί σε φωτογράφηση.

Η Yvonne διατηρούσε στο παρελθόν μία μακροχρόνια σχέση διάρκειας 6 ετών, πράγμα που αποδεικνύει πως είναι σταθερός και πιστός χαρακτήρας.

Τα περσινά γενέθλιά της τα πέρασε με τους αγαπημένους της φίλους και τον πρώην συντροφό της.

Φέτος, εκτός από τις διακοπές της με τον Αντώνη πέρασε λίγες μέρες και με τις αγαπημένες της φίλες.

Η Yvonne μαζί με το μοντέλο Ηeather Nomi Tshuma, ίδρυσαν το καλοκαίρι του 2009 έναν ανθρωπιστικό οργανισμό τον Feeling Human.

Η Heather Nomi Tshuma και η Yvonne Ivana Bosnjak αποφάσισαν να ευαισθητοποιήσουν το κοινό μέσω δημιουργικών παραστάσεων σε θέματα που απασχολούν την σύγχρονη πραγματικότητα. Τα μέλη της ομάδας ζουν και εργάζονται στην Αθήνα με κύριο στόχο την προώθηση της φιλανθρωπίας και να ενδυναμώσουν την ιδέα πως ακόμα και οι μικρές ανθρωπιστικές κινήσεις μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Τα δύο μοντέλα χορογραφούν, σκηνοθετούν και επιμελούνται επιδείξεις, events και εκθέσεις έργων τέχνης. Σε όλα αυτά έχει συνεργαστεί με τη Νάιλα γνωστή από το Next Top Model, ενώ στα events έχουν παρεβρεθεί ο Χάρης Χριστόπουλος, ο Αλ Γκίγκα και πολλοί άλλοι επώνυμοι.

Οι δύο κοπέλες δεν έχουν εμπειρία στο αντικείμενο αλλά αξιοποιούν τις γνώσεις τους στην μόδα για να μπορέσουν να βοηθήσουν όσο περισσότερο μπορούν.

Δες φωτογραφίες από εκδηλώσεις του Feeling Human:

Η Yvonne εκτός από το φιλανθρωπικό της έργο ασχολείται παράλληλα με το μόντελινγκ. Μία από τις πρόσφατες δουλειές της ήταν και η συμμετοχή της σε διαφημιστικό σποτ γνωστής εταιρείας κινητής τηλεφωνίας όπου έκανε το κορίτσι που της κάνουν καντάδα:

Read More

And More