Κατέρρευσε στο κελί της η Βίκυ Σταμάτη

Κατέρρευσε στο κελί της στον Κορυδαλλό, όπου κρατείται, η Βίκυ Σταμάτη μόλις ενημερώθηκε από τους συνηγόρους της ότι η εκδίκαση της αίτησης αναστολής της ποινής της αναβλήθηκε για τις 3 Φεβρουαρίου του 2014.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών δεν προχώρησε στην ουσία του αιτήματος της συζύγου του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου, καθώς δεν είχε καθαρογραφεί ακόμη η απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.
“Η κα Σταμάτη μόλις πληροφορήθηκε το εξοντωτικό γι’ αυτήν αποτέλεσμα της αναβολής της υπόθεσής της και της απήχησης που είχε για το ανήλικο παιδί της, κατέρρευσε κυριολεκτικά από το τηλέφωνο της φυλακής”, τόνισε ο συνήγορός της Φραγκίσκος Ραγκούσης.
Αξίζει να αναφέρουμε πως σύμφωνα με το δημοσίευμα η Βίκυ Σταμάτη δεν παρέστη χθες και στη δίκη της στο εφετείο με τον κ. Κούγια να αναφέρεται στο εύθραυστο της κατάστασης της υγείας της: “Δεν χρειάζεται να ταλαιπωρηθεί κι άλλο. Δεν υπάρχει λόγος να περιφέρουμε ένα πτώμα από εδώ και από εκεί, μόνο για να δείξουμε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται”.

Read More

And More