Η Kim Kardashian πριν και μετά! Μας θυμίζει πως ήταν το 2006

H ίδια πάντοτε αρνείται πως έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις. Η Kim Kardashian όμως φαίνεται πως δεν πείθει μετά από την τελευταία φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram…

H 33χρονη πίσω στο 2006, ποζάρει φορώντας ένα μαύρο μαγιό μαζί με την παραγωγό, Carla DiBello. Τα φυσικά σκούρα μαλλιά της είναι ίσια και έχει καλυμμένα τα μάτια της με ένα ζευγάρι χρυσά aviator γυαλιά ηλίου.


Η Κim όπως είναι σήμερα και πως ήταν το 2006(δεξιά)

Η star όμως σήμερα δείχνει πολύ διαφορετική με τα ξανθά μαλλιά, το λείο-χωρίς ρυτίδες δέρμα και την εμφανώς μικρότερη μύτη της. Οι fans της στο Instagram έχουν προσέξει αυτές τις διαφορές και την κατηγορούν για πλαστικές επεμβάσεις.

Και πραγματικά το πρόσωπο της Kim είναι αρκετά διαφορετικό μετά τη γέννηση του γιου της North τον περασμένο Ιούνιο.Η ίδια είχε επίσης κατηγορηθεί πως συνέχιζε να κάνει bottox κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, κάτι που δεν παραδέχτηκε ποτέ. ” Έχει γίνει πιο νευρωτική από ποτέ με την εμφάνιση της” δήλωσε κοντινό της πρόσωπο. ” Θα έκανε τα πάντα για να δείχνει όμορφη”.

Η Kim πάντως αρνείται έντονα πως έχει κάνει πλαστική χειρουργική, και στο προηγούμενο επεισόδιο του “Keeping up with the Kardashians”, έδειξε ακόμη και μια ακτινογραφία από τα οπίσθια της για να αποδείξει ότι δεν είχε εμφυτεύματα.
Μάλιστα είπε: “Οι φήμες δεν με ενοχλούν πια. Η λογική των ανθρώπων είναι περίεργη. Δεν καταλαβαίνω καν γιατί ασχολούνται τόσο”.

Read More

And More