Oscars: Οι χειρότερες εμφανίσεις των star στο κόκκινο χαλί! Φωτογραφίες

Είναι το πιο σημαντικό κοινωνικό γεγονός στο ημερολόγιο της A-list των celebrities με 40,4 εκατομμύρια τηλεθεατές να μένουν συντονισμένοι για να παρακολουθήσουν τις αφίξεις στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ.

Οι πιο φημισμένοι σχεδιαστές στον κόσμο εργάζονται υπερωρίες για να εξασφαλίσουν την πιο εντυπωσιακή εμφάνιση των stars στο κόκκινο χαλί, αλλά ακόμη και έχοντας στιλίστες και εκθαμβωτικά φορέματα στη διάθεσή τους, κατά τη διάρκεια των ετών, έχουν υπάρξει κάποιες πραγματικές fashion-καταστροφές.

Από το εμπνευσμένο από τις χορεύτριες της κοιλιάς look της Cher, μέχρι το… ανάποδο λευκό κοστούμι της Celine Dion, συγκεντρώσαμε τις χειρότερες εμφανίσεις που είδαμε ποτέ στα βραβεία Όσκαρ. Κάθισε αναπαυτικά και απόλαυσε…

//
H Celine Dion βρήκε καλή την ιδέα ενός ανάποδου λευκού κοστουμιού στα 71α Ocars το 1999.


Η Cher το 1987 έκανε μια gothic-bollywood εμφάνιση-όχι και τόσο επιτυχημένη…

//
Η Faith Hill στη φωτό αριστερά,το 2002, στα 74η ετήσια βραβεία επέλεξε ένα φόρεμα στα χρώμτα του ουράνιου τόξου, ενώ η Bjork δεξιά, στα Όσκαρ το 2001 περπάτησε στο κόκκινο χαλί με ένα φόρεμα σε σχήμα κύκνου.

/
Η Mariah Carey έφτασε στην 82η απόνομή των Οσκαρ φορώντας ένα συντηρητικό μπλε φόρεμα που δεν την κολάκευε και τόσο …

//
Τι είχαν στο μυαλό τους άραγε; Η Uma Thurman (αριστερά) έφτασε στην 76η απονομή το 2004 με ένα φόρεμα εμπνευσμένο από κουρτίνα, ενώ η Meryl Streep (δεξιά) συγκλόνισε στην 79η απονομή των βραβείων με ένα look που θύμιζε σαμουράι.

/
Η Liz Hurley (αριστερά) και η Pamela Anderson, στο Vanity Fair Post-Oscar party το 2001, διατήρησαν την κομψότητα τους …

/
Μια επίσης όχι-και-τόσο επιτυχημένη επιλογή, από την Beyonce το 2009.

//
Ο Charlie Chaplin θέλει πίσω το outfit του! Η Diane Keaton φτάνει στο Los Angeles για την 76η απονομή, και η Helena Bonham Carter δείχνει τη Βρετανική σημαία στα 83α βραβεία το 2011.

/
Η Tyra Banks παίρνει τις καλύτερες πόζες της για να αποσπάσει την προσοχή από το γιγαντιαίο λιλά φόρεμα της, το 2000 στα 72α Oscars.

/
Η Charlize Theron έδειξε την αγάπη της στους φιόγκους το 2000 στα 72α Oscars.

/
H Zoe Saldana σαν να το παράκανε στην 82η απνομή των βραβείων, το 2010.

Read More

And More