Δομινίκη: “Πριν γράψω την ιστορία μου θα ήθελα να πω πως ξέρω ότι θα φανώ πολύ κατίνα…”

Καλησπέρα σε όλες.
Πριν γράψω την ιστορία μου, θα ήθελα να πω πως ξέρω ότι θα φανώ πολύ κατίνα και παραδέχομαι πως είμαι…

Με τον άντρα μου είμαστε 3,5 χρόνια μαζί και τον περασμένο Ιούνιο γεννήθηκε ο γιος μας. Όταν γνώρισα τον άντρα μου, εκείνος είχε βγει από μια σχέση έξι χρόνων. Όταν αρχίσαμε να βγαίνουμε μου εξήγησε πως έχει η κατάσταση και μου ξεκαθάρισε πως δεν ήθελε να μπει σε σχέση, απλά μόνο να περάσει καλά.

Επειδή μου άρεσε πάρα πολύ συμφώνησα, αν και ήξερα πως την περίοδο που βρισκόμασταν απλά και μόνο για το σεξ έβγαινε και με άλλα κορίτσια. Έλα, όμως, που τον είχα ερωτευτεί κι όσο περνούσε ο καιρός το πράγμα γίνονταν ολοένα και πιο δύσκολο!

Του εξομολογήθηκα αυτό που ένιωθα κι εκείνος μου είπε πως μου είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή τι θέλει. Μου είπε μάλιστα πως για να ξεκολλήσω από εκείνον θα ήταν καλύτερο να ξεκόψουμε. Έτσι κι έγινε, μόνο που μετά από αυτό εκείνος ήταν που μου έστελνε “τι κάνω” και ήθελε να μάθει τα νέα μου. Λίγο καιρό μετά μου έστειλε πως ήθελε να μιλήσουμε… Για να μην πολυλογώ, μου ζήτησε να τα φτιάξουμε κι έτσι έγινε.

Το θέμα, όμως, είναι άλλο… Ζηλεύω αρρωστημένα την πρώην κοπέλα του. Όταν τα πρωτοφτιάξαμε μου είπε πως έχουν κρατήσει καλές -τυπικές- σχέσεις και μάλιστα τότε εκείνη του είχε στείλει για τα γενέθλιά του.

Κάθε φορά που την πετυχαίνουμε κάπου έξω, νευριάζω απίστευτα και μόνο που τη βλέπω να τον χαιρετάει. Κι ενώ με την εγκυμοσύνη και την γέννηση του μικρού είχα σταματήσει λίγο να το σκέφτομαι, πρόσφατα έγινε κάτι που… ξύπνησε ξανά την κατίνα μέσα μου.

Είχαμε πάει στον αρραβώνα ενός καλού φίλου κι εκεί έτυχε να είναι και η πρώην. Σε κάποια φάση ήρθε με το ποτό της να μας ευχηθεί για το μωρό και χάιδευε στο μπράτσο τον άντρα μου. Συγκρατούσα τα νεύρα μου για να μη γίνουμε ρεζίλι στον κόσμο. Εκτός αυτού, την έπιασα αρκετές φορές να κοιτάζει.

Έλεγα από μέσα μου πως ίσως είναι ιδέα μου, ίσως θα έπρεπε να ηρεμήσω λίγο και να μην ζηλεύω. Αλλά δεν είμαι τυφλή, παρατήρησα πολλές φορές να τον κοιτάζει.

Το είπα στον άντρα μου και τσακωθήκαμε. Δεν είναι η πρώτη φορά που τσακωνόμαστε για αυτό γιατί κι άλλες φορές του έχω εξηγήσει πως αισθάνομαι άσχημα με την πρώην του. Εκείνος μου λέει πως τον στενοχωρεί το ότι δεν του δείχνω εμπιστοσύνη και πως ήταν απόφασή του να τελειώσει η προηγούμενη σχέση του και πως όταν λέει τέλος το εννοεί.

Αυτά, βέβαια, είναι τα πολιτισμένα γιατί άλλες φορές μου λέει πως δεν πάω καλά και πως δεν περίμενε ποτέ να είμαι τόσο γυναικούλα. Ξέρω πως έχει δίκιο και ούτε εγώ το περίμενα. Μετά το περιστατικό στον αρραβώνα ψάχνω το κινητό του, το facebook, τα ρούχα του.

Προσπαθώ να σκεφτώ λογικά και λέω πως δεν υπάρχει λόγος να ζηλεύω από τη στιγμή μάλιστα που δεν μου έχει δώσει δικαίωμα. Αλλά, μερικές φορές δεν μπορώ να το ελέγξω. Σκέφτομαι πως ήταν τόσα χρόνια μαζί της, ότι τα έφτιαξαν όταν ήταν 19 άρα ήταν ο πρώτος του έρωτας… Τρέμω στην ιδέα ότι την σκέφτεται ακόμα. Επίσης, δεν μου αρέσει το ότι έχουν τόσο πολιτισμένες σχέσεις μετά το χωρισμό τους. Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να είσαι τόσα χρόνια με έναν άνθρωπο, να χωρίζεις και μετά μέλι-γάλα.

Δεν μπορώ να σκεφτώ καθαρά… Δεν ξέρω αν όντως είμαι υπερβολική ή αν είναι φυσιολογικό το ότι αισθάνομαι έτσι.

Δομινίκη

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Είναι λογικό να ζηλεύεις…αυτες οι πρωην μας εχουν καταστρεψει ομως σκεφτηκες ποτε πως αν συνεχισεις μπορει και να τον χασεις;
    ενας ανδρας για να παντρευτει πρεπει να το θελει πολυ..δεν ειναι αστεια πραγματα ο γαμος..και ο γεγονος οτι προχωρησε σε ενα τοσο σημαντικο σταδιο μαζι σου κατι σημαινει…προσπαθησε να μην τον στεναχωρεις και να ξεπερασεις σιγα σιγα ολο αυτο με τη πρωην..η πρωην ειναι πρωην ανηκει στο παρελθον…αν ειναι ομως να του την θυμιζεις συνεχεια προσεχε μην ξανα ερθει στο παρον!!

  2. katarxin iremise, giati nomizw, tulaxiston mesa apo ta grafomena su vgainei enas panikos! an einai o allos na se apatisei tha se apatisei eite ton zileveis eite oxi, eite psaxneis ta pragmata tu eite oxi. Exeis xasei tin aksioprepeia su k ton autosevasmo su. Nomizw oti apo tin arxi isun arketa anasfalis ktwra exeis xasei teleiws ton elegxo. Oloi mas exume ena parelthon, allo auto akrivws einai parelthon. Egw tha su proteina na kaneis strofi ston eauto su, na asxolitheis me sena. Eisai nea manula prospathise na xareis ti mitrotita pu einai monadiki. Peripoiisu tin eikona su, vres endiaferonta, pigaine se ena gimnastirio, vges me tis files su. Stamata na asxolise toso poli me to ti kanei ekeinos k skepsu oti eisai monadiki gia auto k einai mazi su, oti an papsei na einai mazi su autos tha xasei k oxi esi. Xtise tin autopepithisi su k tha deis oti ko antras su tha se agapisei perissotero.

  3. καλη μου..δυστυχως και γω το ιδιο προβλημα εχω σχεδον οπως το περιγραφεις..δεν εισαι κατινα λοιπον..ειναι φυσιολογικο κατι που σε πονα να το φτιαχνεις στο μυαλο σου τεραστια ιστορια χωρις ουσια..ξερω οτι ειναι καθαρα ψυχολογικο και χαλαμε τις στιγμες μας αλλα ειναι κατι που θελει πολυ δουλεια με τον εαυτο μας να αλλαξει. Η διαφορα ειναι οτι δυστυχως ο συντροφος σου εξακολουθει να εχει φιλικες σχεσεις μαζι της οποτε αυτο σε τρωει..σε αντιθεση εμεις ευτυχως απο την πρωτη στιγμη ηταν κατι το οποιο δεν συνεβει χωρις ομως να υπηρχε καποιο προβλημα μεταξυ τους..δεν μιλανε, δεν συναντιοντε συχνα αλλα σαφεστατα ειναι μια αναμνηση καλη για εκεινον. κοινες παρεες του παρελθοντος κτλ.. να σου πω αυτο που σκεφτομαι εγω οταν με πιανει κριση: οτι αν ηταν κατι να γινει θα γινοταν απο την αρχη ενω εν τελη ειναι μαζι μου οσο πιο καλα μπορει τα τελευταια 8 χρονια(ξερω οτι ειναι μεγαλο το διαστημα αλλα το σαρακι υπαρχει..)και δεν μου εχει δειξει δειγματα..τελος σκεφτομαι το αναλογο στην δικη του θεση..αν εβλεπα ενα πρωην που εζησα μαζι του καποια χρονια θα ηθελα να ξερω οτι ειναι καλα στην ζωη του και θα σκεφτομουν τις καλες στιγμες που ειχαμε σαν καλη αναμνηση και τιποτα παραπανο..επειδη αυτες οι συζητησεις βγαζουν μονο καβγαδες θα σε συμβουλευα να μην το κανεις θεμα και χαλας τις στιγμες σας..φερνεις τον αλλο σε μια κατασταση να προσπαθει να αποδειξει οτι δεν ειναι ελεφαντας με αποτελεσμα αυτα που υπονονται να σου προκαλουν ακομη περισσοτερη ζηλεια και πικρια..(απο προσωπικη πειρα..)

  4. iremia… Όσα γράφεις είναι απολύτως λογικά, αλλά δεν νομίζω να ισχύουν όλα στην περίπτωσή μου. Ασχολούμαι αρκετά με τον εαυτό μου. Από μικρή μέχρι που γέννησα έκανα χορό και 4 μήνες μετά τη γέννα ξεκίνησα yoga (μαζί με τον άντρα μου). Επίσης, δεν ζηλεύω γενικά. Ζηλεύω μόνο την συγκεκριμένη κοπέλα. Ίσως επειδή ξέρω πως ήταν μαζί της τόσο καιρό (σχεδόν τα διπλάσια χρόνια από όσα είμαστε τώρα μαζί). Δεν τη ζηλεύω εμφανισιακά, ούτε γενικότερα σαν κοπέλα. Αλλά π.χ. όταν τυχαίνει να την πετύχουμε κάπου σκέφτομαι ότι παλιότερα ήταν πολύ ερωτευμένος μαζί της, φτιάχνω στο μυαλό μου εικόνες π.χ. για το πως φιλιόντουσαν… Περισσότερο θεωρώ πως φταίει το ότι είμαι πολύ κτητική και με τρώει το ότι ξέρω πως τον είχε δικό της για 6 χρόνια. Επίσης, μέσα μου αισθάνομαι σίγουρη πως τον θέλει ακόμα κι ας το παίζει άνετη και χαρούμενη για το ότι ο πρώην της είναι ευτυχισμένος.

  5. Kaneis den anikei se kanenan para mono ston eauto mas. Ti einai 6 xronia mprosta sto ipoloipo tis zwis sas…. giati de skeftesai thetika k ta vlepeis ola arnitika. Episis, allo erwtas, allo agapi. O erwtas ksefuskonei, eksanemizetai i agapi omws einai auti pu menei. Einai merikes ginaikes pu otan vlepun kapoion piasmeno ton thelun perissotero, alla pragmatika ti tha kaneis tha kathese na xaliesai gia tin kathe kopela pu mporei na skeftetai etsi gia ton antra su?… egw tha su proteina na apolauseis auto pu exeis k na min to analieis toso poli. Arxise na kaneis thetikes skepseis x. poso sagapei, oti me sena mesa se molis 3.5 xronia epelekse na kanei oikogeneia. Des poso simantiko einai auto. Itan mazi tis gia 6 enw mazi su epelekse na kanei oikogeneia k malista se 3.5 xronia. Giati de vlepeis poso tixeri eisai? giati theleis na xalas ton eauto su me pragmata pu den exoun simasia? Arxise na skeftesai thetika k tha deis poso eftixismeni tha gineis. K stamata na eisai ktitiki giati auto tha su bgei ksta paidia su argotera. To epanalambavw kaneis den einai kanenos. Apla epilegume na moirastume kapoia pragmata me to eteron imisi mas.

  6. Δομινίκη, πάνε οι εποχές που ο άνδρας παντρευόταν με το ζόρι, επειδή “έπρεπε” ή επειδή η κοπέλα του έμεινε έγκυος. Για να παντρευτήκατε, σημαίνει ότι κι εκείνος το ήθελε. Και πίστεψέ με, σε μια τόσο μακροχρόνια σχέση, εφόσον δεν προχώρησαν όπως προχωρήσατε εσείς μαζί, δεν νομίζω να γινόταν κάτι. Εκείνης της κοπέλας μπορεί να της έμεινε απωθημένο όλο αυτό, γιατί στα έξι χρόνια σχέσης ίσως περνούσε καλά. Δεν ξέρει πώς είναι να περνάει σε άλλη φάση ο δεσμός, όταν το ζευγάρι μένει κάτω από την ίδια στέγη, επωμίζεται ευθύνες και αποκτά παιδί, και γι’ αυτό στο μυαλό της θα το έχει ρομαντικοποιήσει. Δεν είναι έτσι, όμως. Η αλήθεια είναι ότι προσωπικά, όσα χρόνια και να ήμουν με κάποιον και όσο ερωτευμένη και να ήμουν μαζί του, εφόσον χωρίσαμε, δεν μ’ ενδιαφέρει να τον κρατήσω σαν φίλο. Θέλω να προχωρήσω μπροστά στη ζωή μου, να βρω τον φίλο στο πρόσωπο ενός νέου δεσμού. Θεωρώ λίγο αναξιοπρεπές να κρατήσω τον πρών για φίλο, ακόμα κι αν έχω βλέψεις για επανασύνδεση. Σα να είμαι σκυλί που περιμένω να μου ρίξει κόκκαλο. Αλλά εκείνη η κοπέλα μπορεί απλώς να μη σκέφτεται όπως εγώ, δεν θέλω να σου δηλητηριάζω το μυαλό. Δεν σε θεωρώ, πάντως, κατίνα. Σε κάτι τέτοια όλοι προβληματιζόμαστε. Εφόσον, όμως, δεν βλέπονται οι δυο τους χωρίς να είσαι παρούσα, τότε δεν νομίζω ότι έχεις σοβαρό λόγο ανησυχίας. Ελπίζω να είναι όλα καλά και τα πράγματα να ξεκαθαρίσουν για σένα.

  7. Δεν μου άρεσε που είπες ότι του χάιδευε το μπράτσο. Μήπως το έκανε για “σπάσιμο”; Απ’ ότι κατάλαβα, εκείνη δεν έχει προχωρήσει στα προσωπικά της, τουλάχιστον όχι πέρα από κάποιες σχέσεις, που δεν έχουν την ίδια βαρύτητα με ένα γάμο, τη συμβίωση και τη γέννηση ενός παιδιού. Γι’ αυτό μπορεί να χαζολογάει τώρα. Βλακεία ήταν αυτή η χειρονομία της, γιατί ό,τι και να αισθάνεται για τον πρώην της, εφόσον είναι πια παντρεμένος (και μάλιστα η γυναίκα του παρούσα), έπρεπε να τηρήσει τα προσχήματα, να σας πλησιάσει λέγοντας δυο ευγενικά λόγια για εσάς και το παιδί σας και να απομακρυνθεί. Από τη μεριά του συζύγου σου το πιστεύω ότι δεν τρέχει κάτι, πάντως εκείνη, ακόμα κι αν δεν νιώθει κάτι, μπορεί να το πήρε λίγο ανταγωνιστικά. Μήπως αυτό διαισθάνεσαι και εκνευρίζεσαι; Ότι δηλαδή ο σκοπός της είναι να προκαλέσει τον εκνευρισμό σου, ακόμα κι όταν απλώς έρχεται να σας χαιρετήσει αθώα; Όλο και βεβαιώνομαι ότι δεν έχει καν κάποια σοβαρή σχέση. Διαφορετικά, δεν θα ασχολιόταν με πρώην και μπούρδες. Μάλλον αυτή είναι κατά βάθος η κατίνα.

  8. απο την στιγμη που παντρευτηκατε με αυτον τον ανθρωπο νομιζω οτι θα επρεπε να του εχεις περισσοτερη εμπιστοσυνη εφοσον βεβαια και ο συζυγος σου δεν δινει καθολου δικαιωματα…..το γεγονος του οτι ψαχνεις τα πραγματα του μου δινει τρομερη ανασφαλεια απο μερους σου πραγμα που δεν θα επρεπε αφου εισαστε μαζι σχετικα λιγα χρονια ,τρωγεσαι με τα ρουχα σου δηλαδη και αυτο δεν βγαζει πουθενα…γνωμη μου θα ηταν να προσεγγισεις τον αντρα σου χωρις να εχεις ανασφαλειες και κανε ισχυρη την παρουσια σου..ακυρο αυτο που εκανε η πρωην αλλα επρεπε και εσυ με τον τροπο σου να του εριχνες ενα φιλι καθιστωντας σαφες στην πρωην οτι δεν εχει καμια δουλεια μαζι του

  9. Έχω περάσει από αντίστοιχη θέση, όπου ο φίλος μου πριν από μένα τα είχε 7 χρόνια με μια κοπέλα, χώρισαν και 6 μήνες μετά ήταν μαζί μου. Τους πρώτους μήνες και γω ζήλευα κια τέτοια, όχι την πρώην του σαν άτομο, αλλά όλο αυτό που ζήσανε μαζί και το ότι με μένα ποτέ δεν θα μπορούσε να είναι έτσι. Τελικά αποδείχτηκε ότι είχα εντελώς λάθος. Χωρίσαμε 2 χρόνια μετά, για τελείως άλλους λόγους (κατάθλιψεις κια τέτοια) και για κείνον ακόμα θεωρεί ότι αυτό που έζησε μαζί μου, δεν π΄ροκειτε να το ξαναβρεί, ήταν κατά κάποιον τρόπο ο έρωτας της ζωής του.
    Από κει και πέρα, με την πρώην του είχαν κάποιες επαφές, όχι πολλά πολλά βέβαια, και εγώ επέμεινα να κρατήσει κάποια επαφή κλπ. Για μένα, μια σχέση και το τι ήταν αυτή η σχέση, κρίνεται και από το πως τελειώνει. Θεωρώ πολύ άσχημο με έναν άνθρωπο που έχετε περάσει κάποια χρόνια μαζί, που έχει αποτελέσει κομμάτι της ζωής σου, που σε έχει διαμορφώσει σε ένα μεγάλο βαθμό, όπως είσαι σήμερα να μην κρατήσεις μια ανθρώπινη πάνω από όλα επαφή. Και πιστεύω ότι είναι υπέρ του φίλου σου, που κράτησε επαφή, Δείχνει ότι είναι ένας άνθρωπος αρκετά .ωριμος ώστε να τα διαχωρίζει αυτά και κυρίως ότι μπορεί να νοιαστεί πραγματικά για έναν άνθρωπο. Σε οποοιδήποτε επίπεδο σχέσης. Από κει και πέρα το γεγονός ότι η πρώην του έχει κάποια παραπάνω οικειότητα, από τη στιγμή που εκείνος δεν σου έχει δώσει δικαίωμα μόνο τα νέυρα σου σπας με όολα αυτά που σκέφτεσαι. Και επίσης με το τρόπο που συμπεριφέρεσαι τονίζεις πολύ τον εγωισμό του (πράγμα που κάνει πιο εύκλολο το να σε θεωρήσει δεδομένη) και επιπλέον πέφτγεις στα μάτια και στην εκτίμηση του. Όπως είπε μια κοπέλα κα9ι πιο κάτω, αν κάποιος μπορεί να απατήσει θα το κάνει. Με το να του απαγόρευσεις να δει την πρώην του ή να τον πιέζεις και τέτοια, απλώς του το κάνεις πιο εύκολο. Εστίασε στη δικιά σας σχέση, στα όμορφα πρ΄αγνατα που κάνετε μαζί, στο παιδί σας και άσε το παρελθόν πίσω.

  10. Αναφέρεις το πώς ξεκίνησε η σχέση σας (μόνο για σεξ) καθώς και το γεγονός ότι είστε μαζί 3,5 χρόνια συνολικά. Νομίζω πως όλα έγιναν πάρα πολύ γρήγορα μεταξύ σας. Αρχικά δεν ήσασταν καν μαζί. Αυτό σίγουρα δε σου δημιούργησε αισθήματα ασφάλειας κι εμπιστοσύνης. Η εμπιστοσύνη κερδίζεται με το χρόνο και με τις καταστάσεις, δε μπορεί να τη νιώθεις κατά παραγγελία. Η σχέση σας βρίσκεται ακόμη υπο εξέλιξη νομίζω, δεν έχει προλάβει να πατήσει σε γερές κι ακλόνητες βάσεις, γι’αυτό και τρώγεσαι κατά τη γνώμη μου. Ίσως βιαστήκατε να παντρευτείτε και να κάνετε παιδί. Από την άλλη αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει αγάπη και προοπτική ο γάμος σας να πάει καλά. Ηρέμησε λοιπόν, αποδέξου τα συναισθήματά σου και προσπάθησε να εστιάσεις σε όλα τα καλά που υπάρχουν ανάμεσα σε σένα και στον άντρα σου. Δώστου επίσης το χώρο και το χρόνο να κερδίσει την εμπιστοσύνη σου. Πειρασμοί δε θα πάψουν να υπάρχουν. Σήμερα είναι η πρώην, αύριο μπορεί να εισβάλλει κάποια άλλη γυναίκα στη ζωή σας. Το θέμα είναι, εκείνος πώς χειρίζεται τις καταστάσεις κι αν αυτό εσένα σε καλύπτει και σε κάνει να αισθάνεσαι πως σέβεται τη σχέση/γάμο σας.

  11. Προσπάθησε να βγάλεις αυτές τις σκέψεις από το μυαλό σου! Δεν λέω να του έχεις τυφλή εμπιστοσύνη αλλά χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος γιατί να το κάνεις αυτό στον ευατό σου; Εξάλλου έτσι υποτιμάς και τον ίδιο σου τον ευατό και δίνεις αξία στην άλλη! Και αυτό το περνάς και στον συζυγό σου… Πρέπει να δείχνεις ότι έχεις αυτοπεποίθηση και σιγά ποιά είναι αυτή που θα γυρίσει να κοιτάξει… Όταν σε δεί και σε εσένα πιο χαλαρή θα είναι αλλιώς! Eξάλλου όσα χρόνια και να είχε σχέση με την άλλη εσένα παντρεύτηκε και δεν υπάρχει λόγος να τα σκαλίζεις!

  12. Δεν είσαι μόνη… αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Είμαι με τον καλό μου 1.5 χρόνο τώρα και λόγω της επαγγελματικής μας σχέσης, δεν γνωρίζουν πολλοί την σχέση μας. Το μόνο που έχω να σου πω είναι ότι εμένα βλέπει την πρώην του καθημερινά, η οποία είναι πολύ όμορφη κοπέλα, επαγγελματικά καταξιωμένη αλλά δεν την συμπαθεί κανείς. Στην αρχή από τα νεύρα μου, γιατί έρχεται και του ψιλοκολάει ακόμα, έβαζα τα κλάματα και ξέσπαγα σε αυτόν. Μετά όμως την είδα αλλιώς….Αν θέλει να πάει μαζί της…στο καλό. Εγώ δεύτερη επιλογή δεν θέλω να γίνω για κανέναν. Αυτός που είναι δίπλα μου, θέλω να με θέλει γιατί είμαι επιλογή του όχι γιατί δεν έχει άλλη επιλογή. Του το είπα ξεκάθαρα ότι αν θέλει να γυρίσει σε εκείνην να το κάνει και να μην σκεφτεί τίποτα. Η απάντηση ήταν αρνητική.
    Σε κάθε περίπτωση, εγώ ήμουν μαζί με τον πρώην άνδρα μου 18 χρόνια περίπου. Και εγώ απορώ μερικές φορές πως είναι δυνατόν μετά από τόσα χρόνια που είμασταν μαζί να μην αισθάνομαι τίποτα το ερωτικό για αυτόν. Μάλιστα, όταν έμαθα ότι έχει σχέση, χάρηκα για αυτόν. Οπότε μετά από αυτό, φαντάζομαι ότι το ίδιο ισχύει για τους άνδρες και τις πρώην τους.
    Αυτό που χρειαζόμαστε κορίτσια είναι αυτοεκτίμηση. Για να είναι μαζί μας, το αξίζουμε και για να είμαστε εμείς μαζί τους το αξίζουν και αυτοί. Τώρα, αν κάποιος θελήσει να παραστρατήσει, δεν είναι ανάγκη να το κάνει με την πρώην του…το κάνει οποιαδήποτε στιγμή με οποιαδήποτε βρεθεί κοντά του. Και φυσικά θα του δώσουμε και την ευχή μας…γιατί δεν άξιζει να είναι μαζί μας.

  13. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΑΤΙΝΙΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΧΑΜΗΛΗΣ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ —-ΙΣΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΣΑΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ,ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΞ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ —ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΕΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΣΕ ΗΘΕΛΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΥ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΚΔΙΚΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΙΚΗ ΖΗΛΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ —-ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΖΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ —-ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ , ΤΟΝ ΔΙΩΧΝΕΙΣ —-ΞΕΚΟΛΛΗΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ , ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ , ΕΓΙΝΕ —ΕΧΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΑΖΙ , ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΓΑΜΟ —ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΣΤΕΙΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΤΟΥ— ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ —-ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΠΑΨΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΦΟΡΜΕΣ ΓΙΑ ΚΑΒΓΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ——ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΑΔΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ ΑΠΙΣΤΙΕΣ —- ΜΕ ΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΚΗΝΕΣ ΖΗΛΟΤΥΠΙΑΣ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΣΑΣ —

  14. Ne siga meta apo tosa hronia min xanagini paron…ego pos diafono gt xero poli kala pos otan kati ehi teliosi, ehi teliosi. Ego pisteuo pos to provlima dn ine tis proin ala tis dominikis i opia to ehi kani toso megalo sto kefali tis k to eho melopiisi…i alithia ine pos ute boro na krino tin proin kopela gt safos dn tin xero ala ehis skefti pote oti bori na ine to styl tis ayto k apla na ine “eygenika/ filiki” apenadi son adra s?xeris iparhun kaphi anthropi pu olo thelun na psahnun kati na vrun g na asholude…mipos leo ic enas apo aytus?epidi k go to kano merikes fores g ayto rotao!pos simvuli m ine na min kathese k mavrizis tis omorfes stigmes otan tha boruses na apolausis ta mikra kathimerina pragmata me tus dikus s anthropus!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More