“Just the two of us”: Ποια είναι τα ζευγάρια που πήραν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό;

Μετά από μία βραδιά γεμάτη μελωδίες, υπέροχα τραγούδια και εντυπωσιακές εμφανίσεις, η ώρα της κρίσεως για τον Μάρκο και την Στέλλα, για την Μυριέλα και τον Γιώργο και για τον Δημήτρη και την Αντιγόνη έφτασε…

Τα τρία ζευγάρια που έφτασαν στον ημιτελικό του “Just the two of us” πραγματικά τα έδωσαν όλα, γι΄ αυτό και αυτό το βράδυ Τετάρτης, τα 10άρια και τα 9άρια έπεφταν βροχή. Οσο για την κριτική επιτροπή; Ηταν πραγματικά εκστασιασμένη από το αποτέλεσμα που έβλεπαν επί σκηνής.

Ετσι, κάπου εκεί γύρω στις 12.30 μετά τα μεσάνυχτα η Ζέτα Μακρυπούλια πήρε στα χέρια της τον φάκελο ο οποίος μέσα είχε και τα πολυαναμενόμενα αποτελέσματα. Στον μεγάλο τελικό ,λοιπόν, της επόμενης Τετάρτης μετά την ψηφοφορία του κόσμου, πάει εννοείται το μεγάλο φαβορί η Μυριέλα Κουρεντή, αλλά και ο απολαυστικός Μάρκος Σεφερλής, ο οποίος ήταν αναμφισβήτητα η ψυχή του σόου εδώ και τρεις μήνες.

Με άλλα λόγια, η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς αποχώρησαν, αφού πρώτα εισέπραξαν άκρως κολακευτικά σχόλια και από τον Κρατερό Κατσούλη και από τον Γιώργο Θεοφάνους, αλλά και από την Ρούλα Κορομηλά.

Read More

And More