Wet rock look! Πώς να κάνεις αυτό το sexy χτένισμα βήμα- βήμα!

Μπορεί το Paris Haute Couture Fashion Week να έχει ολοκληρωθεί εδώ και μέρες, όσο όμως στο mail μου φτάνουν backstage photos και info για το πώς μπορείς να αντιγράψεις κάποια από τα beauty looks, δεν γίνεται να μην δεν σε ενημερώσω! Ειδικά από την στιγμή που τα looks αυτά είναι και πολύ sexy και μπορεί να σου δώσουν ιδέες για το πώς θα κάνεις τα μαλλιά σου τις ημέρες των διακοπών! Αχά!

Τα μαλλιά που βλέπεις εδώ σε wet rock ύφος χτενισμένα είναι από το couture show του Bouchra Jarrar Haute Couture (σεζόν Φθινόπωρο- Χειμώνας 2014-2015), τα επιμελήθηκε η Madeleine Cofano για τη Moroccanoil και παρακάτω σου έχουμε όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να τα αντιγράψεις κι εσύ!

Το Look
“Τα μαλλιά μοιάζουν σαν να έχεις μόλις βγει από την πισίνα. Το αποτέλεσμα είναι ένα wet look, με μία σύγχρονη, ροκ ματιά. Το χτένισμα είναι αρχικά πολύ «αυστηρό» για να «αποδομηθεί» στη συνέχεια”. – Madeleine Cofano

Πώς δημιουργήθηκε το look

Βήμα 1:
Βούρτσισε όλα τα μαλλιά προς τα πίσω. Άπλωσε το Moroccanoil Root Boost, ξεκινώντας από τις ρίζες, ανά τμήμα, για να δημιουργήσεις όγκο στην κορυφή του κεφαλιού.Ίσιωσς τα μαλλιά με πιστολάκι ή σίδερο ισιώματος και τη Moroccanoil Paddle Brush. Στρίψε τα μαλλιά στην κορυφή, δημιούργησε 3 μπούκλες και συγκράτησε τις με κλιπς.

Βήμα 2:

Κρέπαρε τα πλαϊνά μέρη, βούρτσισε τα μαλλιά προς τα πίσω και συγκράτησέ τα με φουρκέτες. Άφησε τα μαλλιά στην κορυφή να πέσουν και να κρύψουν τις φουρκέτες. Ψέκασε με Moroccanoil Luminous Hairspray Medium για να διατηρηθεί το χτένισμα αλλά ταυτόχρονα να υπάρχει κίνηση των μαλλιών.

Βήμα 3:
Αφαίρεσε τα κλιπς που είχεςσ στην κορυφή και κρέπαρε τα μαλλιά για να δημιουργηθεί όγκος. Χτένισε τα μαλλιά προς τα πίσω, δημιουργώντας εφέ έντονου όγκου και ψέκασε με Moroccanoil Luminous Hairspray Medium.

Βήμα 4:

Ψέκασε με Moroccanoil Frizz Control από τα μέσα μέχρι τις άκρες, για να μην «πετάνε» τα μαλλιά και να διατηρηθεί το χτένισμα. Άπλωσε μια μικρή Moroccanoil Treatment στις άκρες των μαλλιών για να δημιουργηθεί ένα λαμπερό – σχεδόν wet look– αποτέλεσμα στις άκρες.

Βήμα 5:
Αφού έχει ολοκληρωθεί το look, αφαίρεσε τις φουρκέτες πίσω από τα μαλλιά και με τα χέρια «χτένισε» τα για να δημιουργηθεί ένα πιο «άγριο» αποτέλεσμα. Ψεκάσε με Moroccanoil Glimmer Shine Spray για να δώσεις λάμψη.

Καλή επιτυχία!

Read More

And More