Ο Θοδωρής Αθερίδης παρουσιάζει το «Αργά»! To TLIFE στην παρουσίαση της εκπομπής

Ο Θοδωρής Αθερίδης αναλαμβάνει την παρουσίαση της δημοφιλούς εκπομπής «Αργά», όπως ανακοίνωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Action24.

Την Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου, πλήθος δημοσιογράφων συγκεντρώθηκαν στον χώρο του Μικρού Παλλάς, όπου ανακοινώθηκε ότι ο δημοφιλής ηθοποιός θα βρίσκεται στο «τιμόνι» του «Αργά», για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. ‘

Ενα από τα σημαντικότερα talk shows στην ελληνική τηλεόραση επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες, μέσα από τη συχνότητα του Action24, με μια ομάδα εξαιρετικών συντελεστών υπό την καθοδήγηση του Νίκου Μαστοράκη.


Νίκος Μαστοράκης-Θοδωρής Αθερίδης-Βαγγέλης Περρής

Ο σκηνοθέτης και παραγωγός, πλέον, της εκπομπής, Νίκος Μαστοράκης, δήλωσε: «Δεν θα είμαι ο παρουσιαστής του «Αργά»… Όσο για τον παρουσιαστή του νέου «Αργά», ένα έχω να πω: Καλύτερο δεν θα μπορούσα να έχω βρει. Η εκπομπή θα έχει στυλ χαλαρής παρέας, το οποίο ήταν πάντοτε το μυστικό της επιτυχίας».

Από την πλευρά του, ο καταξιωμένος ηθοποιός, φανερά ενθουσιασμένος για το νέο του εχγείρημα, δήλωσε: «Έχουμε χημεία με το Νίκο, νιώθω την ασφάλεια ενός ανθρώπου που ξέρει τι κάνει, θα μπορούσα να τον έχω καλεσμένο συνέχεια στην εκπομπή. Είναι δύσκολος συνομιλητής και αυτό μου αρέσει».


Σπυριδούλα Τριάντου-Βαγγέλης Περρής

Τέλος, ο Γιώργος Κουβαράς, Διευθυντής Προγράμματος του Action24, δήλωσε «Ήθελα από καιρό να συνεργαστώ με το Νίκο Μαστοράκη και να που η τύχη μας ευνόησε».


Τζένη Αθανασοπούλου-Νίκος Μαστοράκης-Γιώργος Κουβαράς-Θοδωρής Αθερίδης

Το «Aργά» θα μεταδίδεται καθημερινά (Δευτέρα με Παρασκευή), μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα (00:30), από τον τηλεοπτικό σταθμό Action 24. Τα Σαββατοκύριακα, την ίδια ώρα, θα μεταδίδονται τα «best of» της εκπομπής.

Read More

And More