Billy Bob Thornton για τον γάμο του με την Angelina Jolie: Πίστευε πως θα ήταν ρομαντικό αν κόβαμε τα δάχτυλά μας!

Αυτή η χολιγουντιανή showbiz είναι πραγματικά απολαυστική! Δεν ξέρεις ποτέ τι θα μάθεις για έναν λαμπερό star κάθε μέρα που ξημερώνει και δεν βαριέσαι ποτέ να την παρακολουθείς.

Έτσι αποφάσισε κι ο γνωστός καλλιτέχνης Billy Bob Thornton να βγάλει όλα τα άπλυτα της πρώην συζύγου του Angelina Jolie, στη φόρα! Και μπορεί να είχε ακουστεί ότι θα γυρίσει το love story τους σε ταινία, όμως είπε να ξεκινήσει με κάποιες δηλώσεις… Αρχικά αποφάσισε να λύσει το μυστήριο των φιαλιδίων που φορούσαν στον λαιμό, ο ένας με το αίμα του άλλου.

Στη φωτογραφία φορούν τα επίμαχα μενταγιόν

Η… ανατριχιαστική αυτή ιδέα λοιπόν, ήταν ξεκάθαρα της Angelina, όπως αποκάλυψε ο Billy. Θεωρούσε ότι ηταν πολύ ρομαντικό να κόψουν τα δάχτυλά τους και να πάρουν αίμα που θα φορούν στον λαιμό τους. Είχε αγοράσει ακόμη και ξυραφάκια γι’ αυτόν τον λόγο. Άουτς! Για εκείνη ήταν κάτι το απλό, όπως φορούν πολλοί γονείς σε μενταγιόν, τα μαλλιά των παιδιών της.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2000 και χώρισαν δύο χρόνια μετά, παίρνοντας το διαζύγιό τους τελικά το 2003. Ο Billy υπογραμμίζει πως ήταν τα πιο τρελά χρόνια της ζωής του!

Την σχέση τους την παρομοιάζει με ανεμοστρόβιλο, δίχως να μετανιώνει. Όσο για τις φήμες που τους ήθελαν να έχουν ένα μπουντρούμι στο σπίτι τους, εκείνος το παρομοίασε περισσότερο με στούντιο ηχογράφησης!

Read More

And More