Μαρία Μπακοδήμου: Με funky διάθεση σε θεατρική πρεμιέρα! Φωτογραφίες

Σε κάθε πρεμιέρα του παλιού συμφοιτητή της, Θωμά Μοσχόπουλου, δίνει το “παρών” η Μαρία Μπακοδήμου. Έχοντας σπουδάσει άλλωστε και η ίδια υποκριτική, παρόλο που δεν άσκησε για καιρό το επάγγελμα του ηθοποιού, η λατρεία της για το θέατρο είναι δεδομένη.


Φιλαρέτη Κομνηνού – Θωμάς Μοσχόπουλος – Μαρία Μπακοδήμου – Γιώργος Χρυσοστόμου.

Έτσι, το βράδυ της Τετάρτης, βρέθηκε στο Θέατρο Πόρτα, όπου ο σκηνοθέτης, καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου και καλός της φίλος παρουσίασε για πρώτη φορά την παράσταση “Mojo”, ένα έργο στα όρια του θρίλερ, με πολύ νεανική ενέργεια και πολύ ροκ διάθεση.


Στην παράσταση πρωταγωνιστούν ο Γιώργος Παπαγεωργίου, ο Αργύρης Ξάφης (εδώ μαζί στη σκηνή) αλλά και ο Γιώργος Χρυσοστόμου, ο Ηλίας Μουλάς, ο Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος και ο Αλέξης Φουσέκης.


Γιώργος Χρυσοστόμου – Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος

Με μια πιο funky διάθεση εμφανίστηκε στο θεατρο η παρουσιάστρια. Η Μαρία Μπακοδήμου αφού έπεσε η αυλαία έδωσε τα συγχαρητήρια της στους ηθοποιούς και φυσικά τον σκηνοθέτη της παράστασης.


Με τον Γιώργο Παπαγεωργίου και φυσικά την περήφανη μητέρα του Φιλαρέτη Κομνηνού που δεν έλειπε από την πρεμιέρα του γιου της.

Read More

And More