Με call girl ο David Beckham;

Στο επίκεντρο ενός ερωτικού σκανδάλου βρίσκεται ο γνωστός ποδοσφαιριστής David Beckham, ο οποίος κατηγορείται πως έδωσε 10.000 δολάρια σε ένα call girl.
Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται η 26χρονη Irma Nici σε βρετανικό περιοδικό, ο άσσος του αγγλικού ποδοσφαίρου της έδωσε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να του προσφέρει τις υπηρεσίες της.
Μιλώντας στο περιοδικό “In Touch”, υποστηρίζει πως είχε σεξουαλικές επαφές με τον 35χρονο ποδοσφαιριστή το 2007, όταν δηλαδή ήταν ήδη παντρεμένος με την Victoria… Το call girl, μάλιστα, αναφέρει λεπτομέρειες και βαθμολογεί τις επιδόσεις του, ενώ ο ποδοσφαιριστής απειλεί με μηνύσεις.
“Όλες οι γυναίκες ονειρεύονται να πάνε μαζί του, και εγώ το έκανα… Ήταν πολύ συναρπαστικό”, λέει μεταξύ άλλων η Irma και αποκαλύπτει πως ο Beckham της έδινε 10.000 δολάρια τη βραδιά. Μάλιστα, δεν παραλείπει να αναφέρει ονόματα ξενοδοχείων στα οποία συνευρέθηκαν στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη, αλλά και λεπτομέρειες από τις “καυτές” βραδιές τους.
Σύμφωνα με την ίδια, έκαναν σεξ 5 φορές, μία εκ των οποίων και με δεύτερη κοπέλα και μία χωρίς καμία προφύλαξη, ενώ τον βαθμολογεί με 7,5 με άριστα το 10.
Η συνέντευξη έκανε έξαλλο τον David Beckham, ο οποίος μέσω της εκπροσώπου του, Cheryl Maisel, διαμήνυσε πως δεν γνωρίζει και ουδέποτε έχει συναντήσει το call girl, ενώ ετοιμάζει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση κατά του περιοδικού.
“Οι ισχυρισμοί είναι εντελώς ψευδείς και γελοίοι, όπως αναφέρθηκε και στο περιοδικό πριν από την δημοσίευση. Δυστυχώς, ζούμε σε έναν κόσμο όπου ένα περιοδικό μπορεί να τυπώνει ψέματα και να πιστεύει πως μπορεί να πάει μπροστά με αυτά”, ανέφερε μεταξύ άλλων η εκπρόσωπος του γνωστού ποδοσφαιριστή.
Από την πλευρά του, το “In Touch” ανέφερε πως εμμένει στο ρεπορτάζ του και επικαλείται ανώνυμες πηγές που επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα της Irma.


H Irma Nici είναι η πέτρα του σκανδάλου!

Read More

And More