Γυμνές φωτογραφίες της γυναίκας που λέει ότι έκανε σεξ με τον Ashton Kutcher!

Νέα στοιχεία βγαίνουν στο φως για τη γυναίκα που έγινε η πέτρα του σκανδάλου για το λαμπερό ζευγάρι του Χόλιγουντ Moore-Kutcher. Ο λόγος για την Brittney Jones, που εμφανιζόταν ως η γυναίκα με την οποία ο Ashton Kutcher απάτησε την Demi Moore.
Σύμφωνα με το ξένο site Radar Online.com, η νεαρή κοπέλα που ισχυρίστηκε ότι πήγε για μια βραδιά με τον λαμπερό ηθοποιό, έχει εμμονή με τα πάρτι και τις γυμνές φωτογραφήσεις.
Οι φωτογραφίες μάλιστα, που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, δείχνουν την 21χρονη κοπέλα γυμνή σε διάφορες πόζες. Στο πάτωμα και το κρεβάτι της. Η κοπέλα , μάλιστα, επιδεικνύει σε κάποιες από τις πόζες της και το τατουάζ της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ίδια φαίνεται πως είχε εμμονή με τον γνωστό ηθοποιό και πως παρά τις διαψεύσεις του ίδιου, εκείνη υποστηρίζει πως είχαν one-night stand. H Jones είχε μιλήσει στο Star Magazine και είχε αποκαλύψει την ερωτική ιστορία της με τον σύζυγό της Demi Moore.
Η νεαρή κοπέλα είχε ισχυριστεί ότι γνώρισε τον γνωστό ηθοποιό μαζί με την οικογένειά του, τον Ιούλιο στο Lucky Strike Lanes στο Χόλιγουντ και του είχε δώσει τον αριθμού του τηλεφώνου της, που είχε γράψει σε μια χαρτοπετσέτα. Εκείνος την κάλεσε την επόμενη μέρα και έκαναν σεξ στον καναπέ του δωματίου που έμενε με την Demi.

Read More

And More