Οδοντίατρος έβαλε κρυφή κάμερα σε γυναικεία αποδυτήρια!

Ο 32χρονος Warner Gater εργαζόταν ως οδοντίατρος στο Λονδίνο. Όλοι μιλούσαν για ένα σοβαρό επαγγελματία. Δεν ήξεραν όμως το μυστικό του. Ο εν λόγω κύριος αγόρασε ένα στυλό σαν του James Bond δηλαδή με ενσωματωμένη κάμερα που χρησιμοποιούν οι κατάσκοποι και οι ντετέκτιβ.

Τον τοποθέτησε σε ένα βαζο με ποτ-πουρι και βιντεοσκόπησε δύο γυναίκες την ώρα που άλλαζαν ρούχα. Στη συνέχεια ανέβαζε το υλικό στον υπολογιστή του και απόλαυσε τις.. λήψεις του. Ένα από τα θύματά του κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά όταν φερόταν παράξενα φορώντας το σακάκι του. Εκεί έβαζε το gadget του όταν ολοκλήρωνε με τη βιντεοσκόπηση των ανυποψίαστων γυναικών. Εννοείται πως η κοπέλα τον κατήγγειλε αμέσως.

Αυτό το έκανε για αρκετές εβδομάδες και χθες παραδέχθηκε πως είχε καταγράψει τις γυναίκες τουλάχιστον 4 με 5 φορές. Ο ίδος είπε πως ένιωθε πολύ πιεσμένος με τον θάνατο του πατέρα του και την προετοιμασία του γάμου του και ήθελε κάτι να του αποσπάσει την προσοχή.

Δήλωσε επίσης πως όταν αγόρασε το στυλό – κρυφή κάμερα, το έκανε για πλάκα, για να δει αν μπορούσε να καταγράψει κάποιον χωρίς να το αντιληφθεί. Στη συνέχεια όμως έχασε τον έλεγχο.

Read More

And More