Ποιοι “κλέβουν” τη δόξα του David και της Victoria Beckham;

Το ενδιαφέρον των περιοδικών και των μέσων ενημέρωσης φαίνεται πως μονοπωλούν οι “Posh and Becks”, στη Δανία, κλέβοντας τη δόξα του γνωστής οικογένειας Beckham.
Πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή της Άρσεναλ Nicklas Bendtner και την σύντροφο του Caroline Luel-Brockdorff. Το ζευγάρι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τους “Beckham“, καθώς η Caroline ανήκει στους “γαλαζοαίματους” της Δανίας, καθώς είναι απόγονος της βασιλικής οικογένειας. Η ίδια έχει στον τραπεζικό της λογαριασμό περισσότερα από 400 εκατομμύρια λίρες, αλλά και τον δικό της πύργο στην πατρίδα τους.
Το λαμπερό ζευγάρι φωτογραφήθηκε για το “Elle” της Δανίας, που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβρη, ενώ οι προτάσεις για φωτογραφήσεις φαίνεται πως πέφτουν σαν βροχή. Ο επιθετικός του λονδρέζικου συλλόγου και η αγαπημένη του, ανακοίνωσαν ότι θα παντρευτούν σύντομα και ότι περιμένουν και το πρώτο τους παιδί. Η Caroline έχει δυο παιδιά από τον πρώτο της γάμο με τον πολυεκατομμυριούχο Rory Fleming, γιο του Ian Fleming που έχει δημιουργήσει τον James Bond.

Στη συνέντευξή τους και οι δυο μιλούν για τη γνωριμία τους, τον έρωτα και τη ζωή τους. Σε αυτούς που λένε πως οι γυναίκες προσεγγίζουν τους πλούσιους ποδοσφαιριστές, ο Δανός διεθνής, που κερδίζει περίπου 2,5 εκ. λίρες το χρόνο απαντά: “Τα χρήματα δεν είναι θέμα. Ακόμα κι αν δεν είχαμε χρήματα, θα αγαπιόμασταν”.
Όσο για τα σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί από το ποδόσφαιρο, δεδομένου ότι η οικονομική του άνεση θα του επέτρεπε κάτι τέτοιο, ο ίδιος τα διαψεύδει, λέγοντας πως είναι γελοίοι ισχυρισμοί.
Παρόλα αυτά, το ζευγάρι γνωρίστηκε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής στη Δανία, δηλώνει τρελά ερωτευμένο και όπως φαίνεται ήρθε για να ταράξει την ξένη showbiz!

Read More

And More