40χρονη καθηγήτρια ερωτεύθηκε παράφορα 15χρονο μαθητή της.

Μία 40χρονη καθηγήτρια φιλολογίας, παντρεμένη με καθηγητή πανεπιστημίου και μητέρα τριών παιδιών ηλικίας 10 έως17 ετών, πολιορκούσε ερωτικά επί δύο χρόνια ένα 15 χρονο μαθητή της, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso. Μέσα στη σχολική αίθουσα, όπως αναφέρει το ΦΕΚ του έπιανε τα οπίσθια και έλεγε μπροστά στους υπόλοιπους μαθητές: ”τα οπίσθιά του είναι το πιο σέξι σημείο του σώματος του”.

Κάποιες φορές μέσα στην αίθουσα τον φιλούσε στο μάγουλο ενώ συχνά δημιουργούσε σκηνές ζηλοτυπίας, φωνάζοντας στις μαθήτριες της: “Δεν θέλω να κοιτάει άλλες ο Γιώργος μου”. Αποτέλεσμα αυτής της ανάρμοστης συμπεριφοράς ήταν να γίνει ο ανήλικος μαθητής στόχος κοροϊδίας από τους συμμαθητές του.

Ο 15χρονος προσπαθούσε να αντισταθεί. Μία μέρα η καθηγήτρια του ζήτησε να πάνε για καφέ στο Ηράκλειο ώστε να συζητήσουν. Το παιδί αναγκαστικά δέχθηκε κι εκείνη του είπε: ”Θέλω να είμαι η πρώτη γυναίκα που θα συνευρεθεί ερωτικά μαζί σου”. Ο 15χρονος στην αρχή παγώνει και αρνείται, όμως η καθηγήτρια επιμένει. “Θα σε περιμένω να ενηλικιωθείς”. Το παιδί θέλοντας να την αποφύγει πήρε μετεγγραφή σε άλλο σχολείο.

Στον χορό της Γ’ Λυκείου χόρευε και φώναζε μπροστά σε όλους: “Φέρτε μου τον Γιώργο, φέρτε μου το μωρουλίνι μου”. Μάλιστα διαπραγματευόταν με μαθητές ότι αν τον φέρουν πίσω από το άλλο σχολείο που είχε πάει θα τους έβαζε 20.

Γι’ αυτό το λόγο η απόφαση των μελών του Πειθαρχικού ισχυρίζεται ότι ”η συμπεριφορά αυτή έγινε χάριν αστεϊσμού και από επιπολαιότητα, είχε όμως ως συνέπεια να εκτεθεί η εγκαλούμενη στην εκπαιδευτική κοινότητα και στην κοινωνία γενικότερα και να γίνει αντικείμενο δυσμενών σχολίων. Η πιο πάνω διαγωγή της, απάδει με την αξιοπρέπεια πανεπιστημιακού λειτουργού και συνιστά έτσι το πειθαρχικό παράπτωμα που προβλέπεται και τιμωρείται”.

Σήμερα η καθηγήτρια πήρε μετάθεση και διδάσκει σε πανεπιστήμιο στη Βόρεια Ελλάδα.

Read More

And More