Α. Γκλέτσος: ”Στα 35 μου πέρασα κρίση ηλικίας! Δεν κοιμόμουν!

Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε στην εκπομπή ”Tv weekend” υποψηφιότητα του ως δήμαρχος, αποκάλυψε ότι έπαθε κρίση ηλικίας και παραδέχτηκε ότι κάποια στιγμή καβάλησε το καλάμι. Τον γνωστό ηθοποιό τον έχουμε χάσει τα τελευταία χρόνια από την μικρή οθόνη, εδώ και πέντε μήνες ζει με τους γονείς του στην Στυλίδα.

Σε παλαιότερη συνέντευξη του, στο περιοδικό Ciao σχετικά με την υποψηφιότητα ως δήμαρχος Στυλίδας είχε δηλώσει τα εξής: ”Εγώ δεν παντρεύομαι καμία καρέκλα. Αν εκλεγώ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, δεν θα με ξαναδείτε στον καλλιτεχνικό χώρο. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, θα δουλέψω χωρίς ωράρια και θα ξεπεράσω ακόμη και τα όρια των δυνατοτήτων μου. Έχουμε έτοιμη ομάδα για να λειτουργήσουμε από την επόμενη μέρα αν εκλεγούμε στον δήμο Στυλίδας”.

Σήμερα είπε στην εκπομπή ”Tv weekend” : ”Αν εκλεγώ δήμαρχος θα με φωνάζετε Αποστόλη… όχι κύριε δήμαρχε!”. Σχετικά με την κρίση ηλικίας που τον έπιασε στην ηλικία των 35 ετών δήλωσε: ”Στα 35 μου πέρασα κρίση ηλικίας. Κάτι παθαίνεις. Το ένιωσα, το έπαθα. Σε πιάνει ένας φόβος ότι τελειώνουν τα νιάτα… Ίσως να φταίει το γεγονός ότι έγινα στα 35 μου πατέρας. Για δυο χρόνια δεν είχα ύπνο”. Τέλος παραδέχτηκε ότι στο παρελθόν είχε αποκτήσει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του. ” Στο παρελθόν πέρασα στιγμές που νόμιζα ότι κάποιος ήμουν”.

Read More

And More