Δ. Ελευθερόπουλος: Η κόρη μου με έκανε πιο σοφό!

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έχει απασχολήσει πολλές φορές τα μέσα όχι μόνο με τις επιδόσεις του στις αγωνιστικές αλλά και με τον τρόπο ζωής του. Οι περισσότεροι έχουν σχηματίσει γι’αυτόν την εντύπωση ότι είναι ένας αμετανόητος εργένης. Τι απαντά ο ίδιος; ”Δεν είμαι ορκισμένος εργένης, είμαι απλά ενάντια σε θεσμούς που μας έχουν επιβάλλει. Ο θεσμός του γάμου δεν μου λέει τίποτα. Οι μεγαλύτεροι όρκοι που μπορώ να δώσω είναι μέσα από την ψυχή μου. Σέβομαι και εκτιμώ τον άνθρωπο που είμαι μαζί και δεν αφήνω ανοικτά παραθυρόφυλλα για άλλη γυναίκα. Αυτοί είναι για μένα οι όρκοι που μπορώ να δώσω στον άνθρωπο με τον οποίο είμαι μαζί. Ένα χαρτί δεν μου λέει τίποτα. Εξάλλου τα περισσότερα ζευγάρια που είναι παντρεμένα δεν είναι και τόσο πιστά, ούτε πνευματικά, ούτε σαρκικά”, δηλώνει στη RealNews.

Η γυναίκα της ζωής του δεν είναι άλλη από την 9χρονη κόρη του, Ιωάννα. Ο Δημήτρης υποστηρίζει πως από την ημέρα που έγινε πατέρας, απέκτησε σοφία: ”Με έκανε πιο σοφό. Δεν ήταν ποτέ τροχοπέδη στη ζωή μου. Ήταν μια συνεχόμενη θετική επιρροή , συναισθηματική και εγκεφαλική. Με ωρίμασε περισσότερο, με έκανε πιο καλό και πιο σοφό άνθρωπο. Η Ιωάννα έπαιξε σημαντικό ρόλο στην αυτοβελτίωσή μου. Έχουν υπάρξει φορές που και εγώ έχω εκπλαγεί με τη ζωή που πίστευαν οι άλλοι ότι κάνω. Ελάχιστοι είναι οι άνθρωποι που ξέρουν ποιος είμαι και ποια είναι η ζωή που έχω κάνει και κάνω”.

Ο Δημήτρης μίλησε και για το τι διδάχθηκε από τα παιδικά φτωχικά του χρόνια. ”Πολλοί άνθρωποι προβάλλουν το παρελθόν τους ως άλλοθι για να δικαιολογήσουν κάποιες πράξεις τους. Έρχεται το πλήρωμα του χρόνου που πρέπει να τα ξεπεράσεις όλα αυτά και να αναγνωρίζεις ότι εσύ είσαι υπεύθυνος για τις πράξεις σου και όχι το παρελθόν. Γνωρίζω παιδιά από παρόμοιες οικογένειες που έχουν περάσει τις ίδιες δυσκολίες. Ο ένας τις έχει φιλτράρει και έχει βγει καλύτερος άνθρωπος και ο άλλος τις έχει φιλτράρει λάθος και έχει βγει ένα καθίκι και μισό”, τονίζει.

Read More

And More