Η επίσημη ανακοίνωση του Alpha για την Ελένη !

Δεν προλάβαμε καλά-καλά να σας μαρτυρήσουμε πως η Ελένη Μενεγάκη ανανέωσε το συμβόλαιο συνεργασίας της με τον Alpha και ή είδηση άρχισε να κυκλοφορεί.

Ετσι επειδή άρχισε να κυκλοφορεί και να κυκλοφορεί και με ταχύτητα φωτός ,το κανάλι αποφάσισε να στείλει την επίσημη ανακοίνωσή του για το ευτυχές γεγονός , επιβεβαιώνοντας 100% την αποκλειστική είδηση του “T-Life” !

Σας ανεβάζουμε το επίσημο δελτίο τύπου ,το οποίο περιλαμβάνει παρακαλώ και σχετική δήλωση της Ελένης και όχι μόνο :

“…Ο Alpha με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ελένη Μενεγάκη, σχεδόν 1 χρόνο πριν τη λήξη του ήδη υπάρχοντος συμβολαίου της με το κανάλι. Ο σταθμός και η αγαπημένη παρουσιάστρια θα συνεχίσουν μαζί την πορεία τους μέχρι και τον Ιούλιο του 2013.
Ο Alpha θεωρεί τιμή να έχει στο δυναμικό του, μια τηλεοπτική προσωπικότητα του βεληνεκούς της Ελένης Μενεγάκη, η οποία με το ταλέντο, τις γνώσεις και τη διαχρονικότητά της έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο της «βασίλισσας της πρωινής ζώνης».
Με το χάρισμα, την αμεσότητα και τον αυθορμητισμό της, η Ελένη Μενεγάκη αποτελεί αναμφισβήτητα σημείο αναφοράς στην ελληνική τηλεόραση.
Παραμένοντας η πιο σταθερή αξία στα τηλεοπτικά μας δρώμενα, έχει καταφέρει με τη λάμψη και το ταλέντο της να αναδειχθεί ως ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της τηλεόρασης και να κερδίσει την αγάπη και τη στήριξη του τηλεοπτικού κοινού. Κάθε εβδομάδα, χιλιάδες τηλεθεατών ξεκινούν τη μέρα τους με την αισιοδοξία, τη χαρά και τη θετική ενέργεια της Ελένης Μενεγάκη.
Ο Alpha ευχαριστεί θερμά την Ελένη Μενεγάκη για την πολύτιμη συμβολή της στη δυναμική πορεία του, αλλά και για την εξαιρετική της συνεργασία με όλο το δυναμικό του.
Η Ελένη Μενεγάκη δήλωσε για την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Alpha: «Ευχαριστώ τον Alphaγια την εμπιστοσύνη και τη στήριξή του και είμαι πολύ χαρούμενη που θα έχω την ευκαιρία να συνεχίσω να επικοινωνώ, μέσα από μια αγαπημένη συχνότητα, με τους τηλεθεατές που είναι πάντα για μένα η πιο ζεστή παρέα».
Ο ChristophMainusch, Διευθύνων Σύμβουλος του Alpha, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μακρά συνεργασία μας με την Ελένη Μενεγάκη και για την παράταση αυτής της συνεργασίας ως το 2013. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και υπερήφανοι που θα την έχουμε στο δυναμικό μας για τις επόμενες τρεις τηλεοπτικές σεζόν, στις οποίες ο ‘Καφές με την Ελένη’ θα παραμείνει στην κορυφή της πρωινής ζώνης»…”

Read More

And More