Β. Καγιά: “Θέλω ο γάμος να γίνει για έναν πολύ σημαντικό λόγο”

Η Βίκυ Καγιά φωτογραφήθηκε στο περιοδικό Madame Figaro φορώντας τουαλέτες Valentino και βραχιόλια του Οίκου Dior και μίλησε για τα 17 ολόκληρα χρόνια στο μόντελινγκ, για τον αγαπημένο της Νίκο αλλά και τα παιδιά που θέλει να κάνει μαζί του!

Κι όσο κι αν ακούγεται περίεργο η παρουσιάστρια του Next Top Model, όπως αποκαλύπτει, είχε περάσει δύσκολα στο ξεκίνημα της καριέρας της. “Στο casting της Chanel με τον Karl Lagerfeld μου είπαν επί λέξει: Δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι κάνεις εδώ. Είσαι τελείως λάθος και δεν θα κάνεις ποτέ καριέρα. Σήκω και φύγε. Επαθα σοκ. Εκλαψα μία, δύο τρεις εβδομάδες, ένα μήνα, μέχρι που κατάλαβα ότι δεν ήταν προσωπικό”, περιγράφει η Βίκυ. “Εχει να κάνει με το τι ψάχνει ο άλλος εκείνη τη στιγμή. Θέλει μελαχρινή με μπλε μάτια και πορσελάνινο δέρμα; Ε, δεν του κάνω. Θέλει μεσογειακή ξανθιά με καστανά μάτια; Θα πάρει την Βίκυ. Τον επόμενο χρόνο ο ίδιος ο Lagerfeld μου έκλεισε συμβόλαιο για πέντε χρόνια. Δεν μπορείς να μπεις ποτέ στο μυαλό τους, γιατί είναι τόσο δημιουργικοί, που εκείνη την ώρα δεν βλέπουν εσένα. Βλέπουν μούσες, βλέπουν εικόνες, φαντάζονται. Κι αν εσύ τους χαλάς την εικόνα, ενοχλούνται. ‘Υστερα από μία σεζόν ίσως να ταιριάξεις στον κόσμο που ονειρεύονται και να ανοίξει και ο δρόμος και για σένα”, συνεχίζει η ίδια.

Ο χώρος του μόντελινκ είναι δύσκολος και για να καθιερωθείς θέλει πολύ δουλειά και όχι να βγάζεις γλώσσσα μόλις γίνεις λίγο γνωστή. Η ίδια θέλει από τα μοντέλα που μπήκαν στο talent show να πετύχουν και να είανι ευτυχισμένα ωστόσο θα πρέπει να δουλέψουν πολύ και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. “Σου λένε σιγά μην κάτσω εγώ σαν την Βίκυ να λιώσω τα πόδια μου στα casting,ενώ μπορώ να γίνω γρήγορα γνωστή από εδώ και να τα γλιτώσω όλα. Όμως η εμπειρία δεν αγοράζεται. Και είναι απαραίτητη για να σταθείς σε αυτό το χώρο. Γιατί αν τους δώσεις την ευκαιρία θα σε αντικαταστήσουν τόσο εύκολα, που είναι τρελό. Αν γυρίσεις λίγο την πλάτη, αν κάνεις μία λάθος κίνηση, έχει χαθεί το timing, έχει πάρει άλλη την θέση σου” υποστηρίζει το πρώην μοντέλο.

Τέλος, η Βίκυ δεν παραλείπει να αναφερθεί και στον αγαπημένο της Νίκο Κριθαριώτη και τον γάμο τους. “Θέλω ο γάμος να γίνει για έναν πολύ σημαντικό λόγο, όπως αν αποφασίσουμε να κάνουμε ένα παιδί. Η αλήθεια είναι ότι τώρα τελευταία δεν δουλεύω με τους εξαντλητικούς ρυθμούς που δούλευα παλιά και έχω αρχίσει να το σκέφτομαι σοβαρά. Μακάρι τα επόμενα 1-2 χρόνια να το πάρουμε απόφαση”, δηλώνει. “Μικρή είμαι άλλωστε, μέχρι τα 35 έχω καιρό. Θέλω πολύ να κάνω οικογένεια, απλά δεν θέλω να μου μεγαλώσουν άλλοι το παιδί μου. Θέλω να είμαι εγώ εκεί, οπότε θα πρέπει να του αφιερώσω όλη μου τη ζωή”, συμπληρώνει η ίδια.

Όσον αφορά το πως ονειρεύεται τον γάμο της η Βίκυ εξηγεί: “Δεν ονειρεύομαι νυφικά υπερπαραγωγή. Ξέρεις πόσα νυφικά έχω φορέσει; Θα βάλω ένα απλό λευκό φορεματάκι και τελείωσε. Θέλω να ενώσω τη ζωή μου με τον άνθρωπό μου αγαπημένα και ήσυχα, με πολύ λίγους ανθρώπους. Ναι, θα μπορούσε ο γάμος να είναι και πολιτικός, αν και μου αρέσει η ιδέα του θρησκευτικού γιατί πιστεύω στο spirituality, στην ευλογία και στο πνευματικό κομμάτι της τελετής”.

Read More

And More