Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Απογευματινή βόλτα στη Βουλιαγμένη!

Με κάθε ευκαιρία η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εκδηλώνει την αγάπη της για την θάλασσα και την επιθυμία της να απολαμβάνει την θέα σε αυτήν (δες περισσότερα εδώ). Η παρουσιάστρια άλλωστε κατάγεται από τη Ρόδο όπου έζησε τα παιδικά και εφηβικά της χρόνια κι είχε συνηθίσει να έχει την θάλασσα σε απόσταση… αναπνοής όποτε ήθελε να “χαθεί” μέσα στο μαγευτικό μπλε της.

Μόνο τυχαίο δεν είναι λοιπόν που χθες μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής “Σπίτι μου, σπιτάκι μου” που παρουσιάζει στον Alpha κάθε Σάββατο και Κυριακή, έδωσε ραντεβού με καλή της φίλη στην Βουλιαγμένη. Η παρουσιάστρια έκανε ένα μίνι ταξίδι, από την Παλλήνη στην Βουλιαγμένη όπου μαζί με την φίλη της Κατερίνα, βρέθηκαν να αγναντεύουν το ηλιοβασίλεμα με την χαρά να αποτυπώνεται στα πρόσωπά τους.

#sunset #sunrise #sky #seaside #lovely #moments #summer #loading

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) στις


Μάλιστα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου λίγες ώρες αργότερα θέλοντας να στείλει στους διαδικτυακούς της φίλους το μήνυμα πως η χαρά βρίσκεται σε τέτοιες μικρές καθημερινές απολαύσεις όπως σε μια βόλτα με φίλους ή στην χαλάρωση δίπλα στην θάλασσα, δημοσίευσε μία ακόμη φωτογραφία της γράφοντας: “Just happy, just smile, just simple”.

#just#happy#just#smile#just#simple

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) στις

Read More

And More