13χρονος κρεμάστηκε γιατί τον αποκαλούσαν “gay”!

Ο 13χρονος Seth Walsh, δεν ζει πια γιατί δεν άντεξε το χλευασμό και την κοροϊδία των συμμαθητών του στο σχολείο. Το αγοράκι προσπάθησε να κρεμαστεί από ένα δέντρο στον κήπο του σπιτιού του στο Tehachapi της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ στις 19 Σεπτεμβρίου. Οι δικοί του τον βρήκαν αναίσθητο και χωρίς αναπνοή κάτω στο έδαφος. Τον μετέφεραν στο νοσοκομείο και ο μικρός μπήκε σε μηχανική υποστήριξη.

Μετά από 10 μέρες στην εντατική, ο Seth πέθανε. Η σοκαριστική είδηση έχει κάνει το γύρο του κόσμου και έχει προκαλέσει σάλο αφού είναι η τρίτη αυτοκτονία παιδιού για τους ίδιους λόγους μέσα σε λίγες εβδομάδες!

Αυτό είναι το συγκινητικό βίντεο που έφτιαξε η αδελφή του για εκείνον και του λέει ότι τον περιμένει να γυρίσει

Οι γονείς του και τα αδέρφια του συγκλονίστηκαν. Έδειξαν όμως μεγαλοψυχία και δεν έριξαν τις ευθύνες στα παιδιά. ” Ήταν διαφορετικός και το ήξερε. Ηταν ένα παιδί τόσο καλό, τόσο ευγενικό, με ένα υπέροχο χαμόγελο. Αγαπούσε πολύ τη μόδα, τους φίλους του, να μιλάει στο τηλέφωνο. Ηταν πανέξυπνος και είχε πολλές καλλιτεχνικές ανησυχίες. Κανείς δεν ευθύνεται γι αυτό που έγινε. Όλοι τον απογοητεύσαμε. Δε φταίει μόνο ένα πρόσωπο”,δηλώνει η γιαγιά του 13χρονου.

Μάλιστα η οικογένεια κάλεσε όλα τα παιδιά του σχολείου στη νεκρώσιμη ακολουθία και ζήτησε η τελετή να είναι όμορφη, να είναι σαν πάρτι και όχι σαν κηδεία. Τα όργανα του παιδιού θα δοθούν σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.

Η αστυνομία από την πλευρά της τόνισε ότι δεν μπορεί να ασκήσει διώξεις για τον θάνατο του παιδιού, καθώς το πείραγμα στο σχολείο γνωστό και ως «school bullying» δεν είναι έγκλημα. Όπως λένε οι αστυνομικοί ”τα περισσότερα παιδιά από τα οποία πήραμε κατάθεση στο σχολείο ξέσπαγαν συνεχώς σε λυγμούς. Δεν περίμεναν ότι θα είχε το πείραγμα τέτοια κατάληξη”.

Read More

And More