Ben Affleck- Jennifer Garner: Επιβεβαιώνονται οι φήμες για διαζύγιο;

To τελευταίο διάστημα έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν φήμες για χωρισμό του διάσημου ζευγαριού του Χόλιγουντ.
Και τώρα ένα φορτηγό μετακόμισης εντοπίστηκε έξω από το σπίτι του Ben Affleck και της Jennifer Garner στο Pacific Palisades, της Καλιφόρνια, τροφοδοτώντας τις φήμες ότι έχουν μπει σε διαδικασία διαζυγίου μετά από σχεδόν δέκα χρόνια γάμου.

Ένα μεγάλο φορτηγό ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι της οικογένειας, με δύο άνδρες να μεταφέρουν έπιπλα και κουτιά ενώ κανείς από το ζευγάρι δεν εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια της μετακόμισης.

Το ζευγάρι της showbiz – το οποίο εντοπίστηκε νωρίτερα αυτό το μήνα, ενώ έκανε τις αγορές του μαζί με τα μικρά του παιδιά – λέγεται ότι ζει πια ξεχωριστή ζωή, με τον Ben να φέρεται να φεύγει από την οικογενειακή κατοικία τους για να δώσει στη σύζυγό του λίγο χώρο. «Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει φωτιά,» είπε μια πηγή στη Us Weekly. «Ο γάμος τους έχει πρόβλημα», συμπλήρωσε το ίδιο πρόσωπο.

Το ζευγάρι που έχει τρία παιδιά μαζί- τη Violet, εννέα, τη Seraphina, έξι και τον Samuel τριών χρόνων, είχε αρχίσει να επισκέπτεται έναν σύμβουλο γάμου σε μια τελευταία προσπάθεια να σώσει τη σχέση του, αλλά οι νέες φωτογραφίες δείχνουν πως τα πράγματα δεν πήγαν καλά.

Read More

And More