Η Ναταλία κρίνει τα τηλεοπτικά πρόσωπα !

Πρέπει να ξέρετε, πως η Ναταλία Γερμανού, είναι λατρεμένο τηλεοπτικό πρόσωπο… Και είναι λατρεμένο τηλεοπτικό πρόσωπο, όχι μόνο σαν παρουσιάστρια, αλλά και σαν καλεσμένη ! Οσες φορές μία εκπομπή κι αν φωνάξει την Ναταλία, δεν πρόκειται να το …μετανιώσει !

Και δεν πρόκειται να το μετανιώσει, γιατί μια χαρά κουβέντα στήνει κανείς μαζί της στον αέρα και ταυτοχρόνως ; Κάνει και την AGB να έχει …κέφια !

Ετσι, η Ναταλία ήταν σήμερα καλεσμένη στο “Κους-Κους” και δεν δέχτηκε μόνο να μιλήσει για την τηλεόραση… Δέχτηκε και να κρίνει και πολλά γνωστά τηλεοπτικά πρόσωπα !

Για την Ελένη Μενεγάκη είπε :

«Η Ελένη είναι σταθερή αξία. Το τρέιλερ της εκπομπής της ήταν από τα πιο έξυπνα. Με τα λιγότερα λόγια και την περισσότερη ουσία. Έδωσε απάντηση σε όλα τα ερωτήματα: “15 χρόνια η Ελένη. Τυχαίο; Δεν νομίζω!”. Αυτό απαντάει σε όλους τους επικριτές της».

Για την Τατιάνα Στεφανίδου είπε :

«Η Τατιάνα συνεχίζει να κάνει αυτό που έκανε και στον ΑΝΤ1. Αυτό που ξέρει πολύ καλά να κάνει. Μια εκπομπή τύπου Όπρα Γουίνφρεϊ».

Για την Ρούλα Κορομηλά είπε :

«Φέτος πιστεύω ότι αυτοί που θα τη δουν θα εντυπωσιαστούν επί 10, γιατί είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή η αλλαγή της — εμφανισιακά εννοώ».

Για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου είπε :

«Εμένα ο Γρηγόρης μού αρέσει πολύ ως παρουσιαστής. Έχει δοκιμαστεί σε όλα».

Για την Ράνια Θρασκιά είπε :

«Η Ράνια είναι πολύ ξεκάθαρη στο τι θέλει να κάνει. Είναι δημοσιογράφος κατ’ αρχήν. Είναι άλλου τύπου παρουσιάστρια. Για να είμαι ειλικρινής, πίστευα ότι θα κάνει το πρωινό του Σαββατοκύριακου. Και το φοβόμουν κιόλας. Τη θεωρώ πολύ σκληρή αντίπαλο. Θα ήμουν ανόητη, αν δεν το έκανα».

Συμφωνείτε ή διαφωνείτε μαζί της δεν το ξέρω, όμως, πάντα έχει ένα ενδιαφέρον να ακούς ανθρώπους της τηλεόρασης ,να μιλούν για ανθρώπους της τηλεόρασης !

Read More

And More