Βελτίωση του καιρού με λίγες βροχές!

Ο καιρός σήμερα θα βελτιωθεί αρκετά σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι πρέπει να βγάλεις την ομπρέλα από την τσάντα σου. Εξάλλου ο καιρός αλλάζει τόσο συχνά που δεν μπορείς να είσαι σίγουρη για το τι σε περιμένει…

Στην Αττική η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 – 27 βαθμούς Κελσίου. Ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος ενώ θα υπάρξουν τοπικές νεφώσεις τις μεσημεριανές και τις απογευματινές ώρες.

Στη Θεσσαλονίκη ο υδράργυρος δεν θα ξεπεράσει τους 24 βαθμούς Κελσίου. Αίθριος θα είναι ο καιρός λοιπόν και στη συμπρωτεύουσα.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές στην Κρήτη και τις πρωινές ώρες στις Κυκλάδες . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται γενικά αιθριος. Τοπικες νεφώσεις στα βόρεια κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες κυρίως στα ορεινά. Πιθανότητα βροχής στην ανατολική Πελοπόννησο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Read More

And More