Έκανε πάλι τη διαφορά η Naomi!

Δεν είναι η πρώτη φορά πoυ ένας άντρας πέφτει στα πόδια της Naomi Campbell. Ωστόσο, δεν είναι και τόσο συνηθισμένο αυτός ο άντρας να μοιάζει με φάντασμα και να έχει πασαλειφτεί με αίμα.

Ο λόγος για τη νέα εκκεντρική φωτογράφηση της “μαύρης γαζέλας” της πασαρέλας που έγινε στο πλαίσιο της συνέντευξης που έδωσε για τα 25 χρόνια μόντελινγκ, που έκανε. Η 40χρονη Naomi ποζάρει πιο σέξι από ποτέ με ένα μαύρο δερμάτινο φόρεμα και ψηλοτάκουνα, σ’ ένα σκηνικό εμπνευσμένο από ταινία τρόμου.
Στο πλευρό της βρίσκεται ένας άντρας λευκός σαν φάντασμα με διάφορα τατουαζ στο δέρμα που αποτελούν ένα μέρος συμβόλων και έχει αίμα στο πρόσωπο και το σώμα του.
Το διάσημο μοντέλο έκανε τη συγκεκριμένη φωτογράφηση για το περιοδικό “Interview”, στο οποίο παραχώρησε και συνέντευξη για την πορεία της στο χώρο του μόντελινγκ και την εμπειρία της στην πασαρέλα. Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε πως η καριέρα της ξεκίνησε όταν ήταν στα 15 και την ανακάλυψε κάποιος, ενώ ήταν για ψώνια στο Λονδίνο. Τότε έκανε το πρώτο της εξώφυλλο στο “Elle” και ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο.
Ακόμη, με μεγάλη ειλικρίνεια αποκαλύπτει πως έχει κάνει αρκετά λάθη στη ζωή της. “Έκανα πολλά λάθη, πάρα πολλά. Δεν είμαι ο τέλειος άνθρωπος. Έπρεπε να μάθω από τα λάθη μου. Πολλά από όσα έκανα έγιναν γνωστά. Για αυτό το λόγο με αγχώνει όταν κάποιοι λένε πως είμαι πρότυπο. Όχι δεν είμαι γιατί δεν ήμουν πρότυπο για εμένα την ίδια”, δήλωσε το επιτυχημένο μοντέλο και συμπλήρωσε πως προσπαθεί σκληρά για να γίνει καλύτερη σαν άνθρωπος.
Τέλος, η Naomi αποκαλύπτει πως δεν είναι συμβατικός άνθρωπος και τις αρέσουν οι προκλήσεις.

Δες φωτογραφίες από τη συνέντευξη στο περιοδικό “Inteview:


Το εξώφυλλο του περιοδικού “Interview”!

Read More

And More