Q&A: Απαντάμε στις στιλιστικές απορίες σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.


Ερώτηση

Γεια σας! Παντρεύεται η αδερφή μου τέλος Ιουλίου και αγόρασα ένα μπλε ραφ φόρεμα σε αρχαιοελληνικό ύφος! Θα ήθελα να μου πείτε τι χρώμα παπούτσια θα ταίριαζαν και τι κοσμήματα! Είμαι 25 ετών, 1.68 και 60 κιλά! Ευχαριστώ πολύ Εύα!

Απάντηση
Γεια σου Εύα! Μας αρέσει πολύ το χρώμα αυτό και ταιριάζει ιδανικά με χρυσά πέδιλα και κοσμήματα. Θα σου λέγαμε να βάλεις σκουλαρίκια και όχι κάτι στο λαιμό ή στα χέρια, ενώ σε πέδιλα αν το χρυσό δεν ταιριάζει στο στιλ σου μπορείς να βάλεις και ένα ζευγάρι μπεζ suede που είναι θα είναι πoλύ chic με το φόρεμα σου. Καλή επιτυχία.

Ερώτηση
Γεια σας και συγχαρητήρια για τις πολλές και χρήσιμες συμβουλές που μας δίνετε. Ο αδερφός μου παντρεύεται τέλος Αυγούστου. Έχω αγοράσει το φόρεμα που σας στέλνω και θέλω να μου πείτε με τι τσάντα, παπούτσια και λοιπά αξεσουάρ να το συνδυάσω. Είμαι 1.65, με σώμα σχεδόν αχλάδι με καστανά μαλλιά. Ακόμα αν μπορείτε θα ήθελα μου πείτε χτένισμα και make up που θεωρείτε σωστό για έναν γάμο με αυτό το outfit. (επειδή από την φωτογραφία δεν φαίνεται το φόρεμα έχει ένα σκίσιμο μέχρι το γόνατο.)

Απάντηση
Φίλη μας μπορείς να το φορέσεις στο γάμο αυτό το φόρεμα και θα το συνδυάσεις με μαύρα πέδιλα με λεπτά λουράκια και χοντρό τακούνι ενώ σε αξεσουάρ δεν του ταιριάζουν πολλά πράγματα-ίσως αν θες ένα ζευγάρι κρίκους στην απόχρωση του χρυσού που έχει το φερμουάρ.

Ερώτηση
Καλημέρα, έχω δύο πολύ σημαντικές περιστάσεις το καλοκαίρι και θα ήθελα να είμαι to the point. Εμπιστεύομαι την γνώμη σας και επιθυμώ να ακούσω τις προτάσεις σας στα εξής: Έχω σατέν σμαραγδί τουαλέτα με στενό μπούστο, τιράντες με λούκια μακριά ως κάτω, έχω διαλέξει ένα πέδιλο μπεζ, λίγο ασημίζει, με λουράκι στα δάχτυλα και στον αστράγαλο, ταιριάζει; Και όσον αφορά στα αξεσουάρ με μόνο σκουλαρίκια είμαι ok ή θέλει και κάτι στα χέρια; Και σε τι απόχρωση; Η τσάντα είναι παρόμοια μπεζ. (βραδινή εμφάνιση)

Στην δεύτερη περίσταση έχω φόρεμα κοκτέιλ φλοράλ με κλασική λαιμόκοψη και ώμους, στενό και από τη μέση ανοίγει με δύο πιέτες, το μάκρος μέχρι το γόνατο, τα χρώματά του είναι πράσινο με κοραλορόζ και μετάξι το ύφασμα του. Πάει να βάλω το ίδιο πέδιλο ή πρέπει να πάρω ροζ πέδιλο και αν δεν είναι ίδια η απόχρωση του ροζ ; Η ζώνη του είναι πράσινη, τι τσάντα να κρατήσω, να πάρω ροζ; Είναι δυνατό το φόρεμα και δεν θέλω να καλυφθεί με αξεσουάρ. Τα σκουλαρίκια θα είναι στο λοβό του αυτιού, χρειάζεται κάποιο βραχιολάκι η τίποτα; Το ξέρω πολλές ερωτήσεις, αυτά και ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Aπάντηση
Φίλη μας για την σμαραγδί τουαλέτα σου το πέδιλο είναι ok. Σε κόσμημα προτίμησε ένα λεπτό και φίνο βραχιόλι στην ασημένια απόχρωση που εχει το παπούτσι σου.
Για το δεύτερο cocktail dress θα το πιο σωστό είναι να το ταιριάξεις με ένα ζευγάρι λευκά πέδιλα ή γόβες και clutch – όχι ροζ ή το πέδιλο που ήδη έχεις και συμφωνούμε απόλυτα πως εφόσον το φόρεμά σου είναι εντυπωσιακό από μόνο του δε χρειάζεται να το βαρύνεις με κοσμήματα, τα διακριτικά σου σκουλαρίκια είναι αρκετά.

Ερώτηση
Καλημέρα, έχω αυτό το φόρεμα που σας στέλνω στη φωτογραφία..είναι από ύφασμα βισκόζ με λιγο τούλι απο κάτω.. Αναρωτιέμαι αν είναι καλή επιλογή για νονά και με τι παπούτσια και αξεσουάρ θα μπορούσα να το συνδυάσω..Η βάφτιση θα ειναι πρωί μάσα στον Αύγουστο..Ευχαριστώ για τη βοήθεια!!!

Απάντηση
Φίλη μας το φόρεμα σου είναι μια χαρά για πρωινή βάφτιση απλά καλό θα ήταν να μην προσθέσεις καθόλου κοσμήματα. Θα το συνδυάσεις με λευκές γόβες για να ολοκληρώσεις το retro style του και αν έχεις μακριά μαλλιά θα ήταν ωραία να τα πιάσεις ή αν τα προτιμάς κάτω κάνε vague στιλ και όλα στο πλάι.

Eρώτηση
Χαίρετε! Σας είχα στείλει το παρακάτω mail. Σας στέλνω εκ νέου την επισυναπτόμενη φωτό με τα παπούτσια.
Ευχαριστώ!

Γεια σας κορίτσια! Έχω πάρει αυτά τα πέδιλα και ψάχνω να βρω ένα maxi φόρεμα για ένα γάμο που έχω τον Αύγουστο εδώ στην Αθήνα. Είμαι η σύντροφος του κουμπάρου, επομένως θα ήθελα να βάλω κάτι ξεχωριστό αλλά όχι πάρα πολύ ακριβό. Το χρώμα των παπουτσιών θεωρώ ότι δε με περιορίζει, ωστόσο θα ήθελα μερικές ιδέες ως προς το στιλ του φορέματος και των μαλλιών. Είμαι 28 ετών, καστανή, με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, 1.60 και 47 κιλά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Απάντηση
Φίλη μας έχεις πολλές επιλογές πραγματικά με αυτό το παπούτσι αφού ταιριάζει με τα πάντα. Σίγουρα ένα ωραίο maxi dress με sexy cut θα είναι πολύ εντυπωσιακό για τον γάμο αλλά και πολλά άλλα στιλ φορέματος θα του ταίριαζαν πολύ. Τα μαλλιά σου θα τα χτενίσεις με βάση το φόρεμα που θα καταλήξεις να θυμάσαι όμως ότι δεν χρειάζονται υπερβολές χαλαροί κυματισμοί είναι το ιδανικό και πάει με τα περισσότερα outfits. Ρίξε μια ματιά παρακάτω σε μια πρότασή μας για maxi φόρεμα και δεις στο Tshopping.gr περισσότερες επιλογές σε φορέματα και σε πολύ καλές τιμές.

Nude φόρεμα 32,94 €- Για να το αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Ερώτηση
Καλησπέρα. Το άλλο Σάββατο, παντρεύεται η ξαδέρφη του φίλου μου και είμαι και εγώ καλεσμένη στο γάμο. Επίσης, αυτό το Σάββατο, κάνει η κοπέλα ένα γλέντι για τους δικούς της μόνο καλεσμένους και θα πάμε και εκεί. Δεν ξέρω τι να φορέσω. Γενικότερα, δε μου αρέσουν οι υπερβολές. Θέλω κάτι κομψό, διακριτικό και μοδάτο, ιδανικό για την περίσταση. Είμαι 1,60 και 50 κιλά, τι θα προτείνατε?

Απάντηση
Φίλη μας φαντάζομαι είσαι μία νέα κοπέλα θα σου προτείναμε να φορέσεις στο πάρτυ κάτι που ξέρεις ότι σε κολακεύει και είναι όσο πρέπει sexy π.χ. κάποιο μίνι φόρεμα ή ένα ψηλόμεσο σορτσάκι με τοπ και κόσμημα ενώ στο γάμο μπορείς να βάλεις (ανάλογα και το που είναι το πάρτυ) ένα μακρύ φόρεμα αέρινο, μια ολόσωμη φόρμα με ψηλά πέδιλα ή ένα midi pastel φόρεμα με ωραία ανοχτή πλάτη. Καλή επιτυχία.

Read More

And More